Τετ α τετ Ζοτς – Αγελλόπουλου

11:26 17/6/2012 - Πηγή: AEK365

«Σ' ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες και μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι να έχεις υγεία και καλή τύχη»!
Ο αποδέκτης της ευχής ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Εκείνος που βρέθηκε κοντά του για να του δώσει την ευχή του δεν ήταν άλλος από τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, τον πατέρα του Παναγιώτη και του Γιώργου, ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός!
Είναι από τις στιγμές που πραγματικά αξίζει κάποιος να θυμάται, αυτή που διαδραματίστηκε προ ημερών

-συγκεκριμένα ένα 24ωρο πριν από την αναχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το Βελιγράδι- στο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Hilton» στην Αθήνα.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε βρεθεί εκεί για να δειπνήσει όταν ξαφνικά αντιλήφθηκε ότι τον πλησίασε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος. Ο «πατριάρχης» της οικογένειας με το που διαπίστωσε ότι βρισκόταν στο ίδιο μέρος με τον τέως προπονητή του Παναθηναϊκού εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί κοντά του και να του μιλήσει.

Ο «Ζοτς» έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος πήρε την πρωτοβουλία να βρεθεί κοντά του για να του δώσει την ευχή του ουσιαστικά. Σηκώθηκε από τη θέση του -δείγμα σεβασμού- κι άκουσε προσεκτικά όσα του έλεγε, ενώ στη συνέχεια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.
«Ευχαριστώ Ζέλικο για την προσφορά»

Δεν είναι μόνο τα καλά λόγια ενός ανθρώπου που προέρχεται από την απέναντι πλευρά. Είναι η ειλικρίνεια που διαπίστωσε ο «Ζοτς» στα όσα του είπε ο πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να τον αφήσει ασυγκίνητο!

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ευχαρίστησε τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο για τα καλά του λόγια αλλά κυρίως για την πρωτοβουλία που πήρε και την επιθυμία του να του μιλήσει και στη συνέχεια, μιλώντας στον στενό του κύκλο, δεν μπορούσε παρά να εκφράσει τη συγκίνησή του για το περιστατικό.

Ενα περιστατικό που χωρίς δεύτερη κουβέντα τιμά ιδιαιτέρως τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ο οποίος αναγνωρίζει και σέβεται τις αξίες. Κι από την άλλη, αποτελεί ένα τελευταίο παράσημο (άλλωστε αποτελεί παρελθόν εδώ και μέρες από τον Παναθηναϊκό) για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς το να αναγνωρίζονται από τον αντίπαλο το έργο του και η προσωπικότητά του.

Βεβαίως, αυτό το περιστατικό είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για όλους μας ώστε να μάθουμε ν' αντιμετωπίζουμε τα πάντα στην πραγματική τους διάσταση και όχι με βάση τις οπαδικές προτιμήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα