«Θα φτιάξει και γήπεδο και ομαδάρα»

11:03 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

Πεπεισμένοι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα φτιάξει και γήπεδο και ομαδάρα, εμφανίστηκαν σε δηλώσεις του στην ΩΡΑ οι Μιχάλης Κασάπης και Χρήστος Κωστής. Αναλυτικά είπαν αμφότεροι για τον Τίγρη:

Κασάπης: «Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να φτιάξει το γήπεδο»

«Εύχομαι στον πρόεδρο να είναι γερός και δυνατός και να κάνει τα όνειρά του αλλά και τα δικά μας, πραγματικότητα. Πάντα ο Δημήτρης Μελισσανίδης έβαζε υψηλούς στόχους, που πάντα ωστόσο πετύχαινε. Ο άνθρωπος...

δεν αλλάζει και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα κάνει και τώρα. Έχει σαν στόχο να φτιάξει και πάλι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και η ΑΕΚ να επιστρέψει στους τίτλους. Προσωπικά είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει και του εύχομαι ότι το καλύτερο».

Κωστής: Θα ξαναφτιάξει και πάλι ομαδάρα!

«Ο πρόεδρος είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ΑΕΚ. Σε εκείνον χρωστάω το ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Η σχέση που έχω μαζί του είναι πολύ ξεχωριστή και του εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα. Ο Μελισσανίδης θα ξαναφτιάξει ομαδάρα σαν τη δικιά μας, που θα χαρίσει στον κόσμο και πάλι μεγάλες στιγμές, όπως στο παρελθόν. Όσο βλέπει τον κόσμο να στηρίζει έμπρακτα το εγχείρημά του παίρνει απίστευτη δύναμη και δεν το σταματάει τίποτα. Θυμάμαι που ερχόταν πριν από κάθε ντέρμπι να μας μιλήσει και τα όσα μας έλεγε μας έκαναν να μπούμε στο γήπεδο και να τα δώσουμε όλα για αυτήν την ομάδα. Ότι έχει πει πως θα γίνει σας λέω με σιγουριά πως θα γίνει, γιατί για εκείνον η λέξη αποτυχία είναι άγνωστη».

Keywords
Τυχαία Θέματα