Θα γυρίσουν με τα πόδια...

19:13 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 10η αγωνιστική

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λιβαδειάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Αρετόπουλος

Ο αποτελεσματικός Λεβαδειακός υποχρέωσε την Ξάνθη σε ήττα με 2-0. Η ακριτική ομάδα είχε τις φάσεις να πάρει καλό αποτέλεσμα αλλά

η αστοχία και τα δοκάρια δεν της το επέτρεψαν. Ο Λεβαδειακός μπήκε καλά στο ματς και στο 8' απείλησε με τον Κάντζι. Η Ξάνθη απάντησε στο 19' με ένα σουτ του Κάλβο. Ο ρυθμός ήταν κακός όμως στο 35' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους με σκόρερ τον Μουλόπουλο. Μόλις στο 53' στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μανόλο (θα έπρεπε να αποβληθεί). Ο Σολάρι ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Λεβαδειακός "τιμώρησε" άμεσα την Ξάνθη για τη χαμένη της ευκαιρία καθώς στο 58' μετά το κακό διώξιμο του Κυριακίδη ο Ροτζέριο έγραψε το 2-0. Εννέα λεπτά μετά ο Φλίσκας λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ ενώ στο 70' οι Ξάνθη είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σολτάνι. Ο επιθετικός των Ακριτών έστειλε την μπάλα στο σίδερο και στο 82'.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ν.Καραγεωργίου): Πριζόφσκι, Μουλόπουλος, Λυκογιάννης, Γεωργίου, Μάγκας (83'Σανγκινέτι), Μανόλο, Κονέ, Ροτζέριο, Μάντζιος, Κάντζι, Γιάντσης (60'Βασιλείου)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Ρ.Μάουρερ): Κυριακίδης, Παϊτο, Γούτας, Μαρίν, Φλίσκας, Μπέρτος, Βάλλας (46'Χοσέμι), Σολτάνι, Ντιέ (64'Ράνος), Σολάρι, Κάλβο (79'Σουάρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα