«Θα κερδίσει η Άντερλεχτ»

17:23 2/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κέβιν Μιραλάς έκανε τη δική του πρόβλεψη για την αποψινή (2/10) αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Άντερλεχτ."Παρά το γεγονός πως υποστηρίζω λίγο τον Ολυμπιακό έχοντας παίξει για δύο χρόνια στην ομάδα, θα εκπλήξω πολλούς λέγοντας πως ελπίζω να προκριθεί η Άντερλεχτ. Στο Champions League

υποστηρίζω τις βελγικές ομάδες και πιστεύω πως έχει ελπίδες η Άντερλεχτ να περάσει. Πιστεύω πως θα κερδίσει η Άντερλεχτ", δήλωσε σχετικά με το αποψινό (2/10) παιχνίδι ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο 25χρονος στη συνέχεια θυμήθηκε την άφιξή του στον Πειραιά. "Όταν πήγα στον Ολυμπιακό ήμουν η πρώτη μεταγραφή. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, ακολούθησαν άλλες επτά. Μια εβδομάδα αργότερα απολύθηκε ο προπονητής και ήρθε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ήρθαν άλλοι δέκα παίκτες. Είναι φυσιολογικό αυτό στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος πληρώνει τους παίκτες και αν δει ότι δεν είναι αυτό που θέλει κατά τη διάρκεια της σεζόν τους διώχνει".

Ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Μήτρογλου."Μπορεί να τα καταφέρει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός κι έχει ήδη αποκτήσει αρκετή εμπειρία στο Champions League".

Keywords
Τυχαία Θέματα