«Θα πάμε για τη νίκη»

18:20 13/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ενόψει της αναμέτρησης της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ είπε πως στόχος είναι η νικη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρτζιο Σκαριόλο:

«Θα αγωνιστούμε στην Αθήνα κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης. Μία ομάδα, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες έχει φτάσει σε ένα εξαιρετικό επίπεδο συνέπειας και αποτελεσματικότητας και πλέον κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η άμυνά της συγκαταλέγεται στις δύο

με τρεις καλύτερες σε όλη την Ευρωλίγκα. Για εμάς, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να ελαττώσουμε τα λάθη και να παίξουμε καλή άμυνα, ειδικά στις δύο με τρεις επιθετικές καταστάσεις όπου ο Ολυμπιακός είναι επικίνδυνος, όταν δηλαδή ο Βασίλης Σπανούλης παίζει το πικ εν ρολ».

Από την πλευρά του, ο Ροκ Στίπτσεβιτς δήλωσε: «Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι και είμαι σίγουρος πως στην Αθήνα θα δείξουμε και άλλα σημάδια προόδου, τουλάχιστον σε κάποιες λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας. Προφανώς και ο σεβασμός που έχουμε για τον Ολυμπιακό είναι τεράστιος, ξέρουμε ότι δεν έχει ηττηθεί το τελευταίο δίμηνο, αλλά θέλουμε να δείξουμε σε όλους πως είμαστε μία καλή ομάδα, ικανή να κοντράρει τον κάθε αντίπαλο. Είναι μία σπουδαία ομάδα (Ολυμπιακός), αλλά εμείς θα επιδιώξουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα