«Θα πέφτετε κάτω με το γήπεδο»!

08:29 18/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Θα φτιάξω τον Ναό μας»!, είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία αναφέρεται στη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με αντιπροσωπία της Original. «Ιστορικής σημασίας συνάντηση χθες στο Μενίδι και κουβέντα από καρδιάς», σημειώνει η Ωρα και τονίζει τα κύρια σημεία της τοποθέτησης του Τίγρη: «-Για το γήπεδο: Θα μπαίνετε μέσα και θα...

ζαλίζεστε. -Για τον ρόλο των οργανωμένων: Θέλω να είστε σωστοί και να κάνετε τη διαφορά με τη συμπεριφορά σας, όπως την κάνετε πάντα με τη βοήθεια στην ομάδα. -Για την ομάδα: Θα είμαστε όλοι περήφανοι για την ομαδάρα που θα φτιάξουμε. -Για το παρελθόν: Τα έχω περάσει όλα με... σφουγγάρι, δεν δίνω καμία σημασία σε ότι έχει προηγηθεί -Για τους αντιπάλους: Όλοι... καταγράφονται. Θα υα πούμε όταν έρθει η ώρα».

SPORTDAY

«ΕΓΩ ΓΉΠΕΔΟ, ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΗ!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας που προσθέτει: «Τι είπε ο Μελισσανίδης στο τετ α τετ με τους οπαδούς. Η συσπείρωση και το συγκινητικό mail από τον Καναδά».

LIVE SPORT

«ΘΑ ΖΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που τονίζει: «Δεν κρατιέται ο Μελισσανίδης, που ετοιμάζει πυρετωδώς τη μεγάλη ΑΕΚ και το παλάτι της.

GOAL

«ΓΗΠΕΔΟ-ΚΟΥΚΛΑ», είναι ο Τίτλος της εφημερίδας που προσθέτει: «Η υπόσχεση Μελισσανίδη στους οπαδούς και τι ζήτησε από αυτούς». Επίσης, το Goal σημειώνει ότι προχωράει η υπόθεση του Ρόμπερτ Κρούζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα