«Θα συνεχιστεί η πολιτική»

18:41 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής συνοδευόμενος από τον πρώην Σοφοκλή Πιλάβιο μίλησε στους παίκτες της Εθνικής, τονίζοντας πως η πολιτική της Ομοσπονδίας στο θέμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συνεχιστεί χωρίς καμία παρέκκλιση. «Εγώ και το ΔΣ της ΕΠΟ θα είμαστε δίπλα σας, όπως έκανε και η προηγούμενη διοίκηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η πολιτική μας για την Εθνική και θα συνεχιστεί χωρίς καμία παρέκκλιση. Προσωπικά θα είμαι σε επικοινωνία με τον κ. Σάντος

και τον κ. Φύσσα, καθώς και με εσάς τους ίδιους, σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι. Για τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία πιστεύω ότι είστε σε καλή κατάσταση και πάμε να νικήσουμε στους δύο επόμενους αγώνες που έχουμε. Βλέπω πώς είναι το κλίμα στην ομάδα και χαίρομαι γι αυτό».

Ο Γιώργος Καραγκούνης εκ' μέρους των παικτών ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος πήρε στην συνέχεια τον λόγο τονίζοντας: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και σε εσάς, αλλά και στον κ. Πιλάβιο σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και πέρα. Όσον αφορά την ομάδα, από την πλευρά μας θέλω να είστε 100% σίγουρος ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε όλους τους παίκτες, που αγαπούν την ομάδα και την πατρίδα. Το πάθος τους άλλωστε έχει φανεί σε κάθε αγώνα κι εγώ τους εμπιστεύομαι απόλυτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα