«Θα τα πούμε με τους αλήτες της Καλλιθέας»

13:42 29/3/2012 - Πηγή: AEK365

Έξαλλος ήταν ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" με τον πρόεδρο της πατρινής ομάδας να εξαπολύει επίθεση κατά των παικτών της Καλλιθέας χαρακτηρίζοντας τους "αλήτες" ενώ από το στόχαστρο του δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος της αθηναϊκής ομάδας, Νίκος Σαλευρής αλλά ούτε και η διαιτησία του αγώνα.

Προς το τέλος του αγώνα στο "Ελ Πάσο" κάποιοι οπαδοί της Καλλιθέας πέταξαν καθίσματα στο ταρτάν μπροστά από τα παρατεταγμένα ΜΑΤ, γεγονός που θα επιφέρει τιμωρία

με πρόστιμο για τη γηπεδούχο ομάδα, ενώ ο Αλέξης Κούγιας κατέβηκε από το πούλμαν της Παναχαϊκής για να απαντήσει φτύνοντας προς το μέρος τους σε όσους τον έβριζαν.

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε με 2-0 αλλά η Καλλιθέα κέρδισε τελικά με 5-2 με τον Κούγια να δηλώνει μετά το τέλος του αγώνα: "H σημερινή ήττα, ανεξαρτήτως της προκλητικής διαιτησίας τύπου πρόσφατου παρελθόντος, είναι αδικαιολόγητη και προσωπικά έχω εντοπίσει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι. Ορισμένοι δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί ποια είναι η Παναχαϊκή και νομίζουν ότι μπορούν να συμπεριφέρονται σε αυτή όπως μπορείς να συμπεριφερθείς σε άλλες ομάδες που δεν έχουν το μέγεθος της δικιάς μας. Προσωπικά γνωρίζω ποιο είναι το καθήκον μου και προσπαθώ να είμαι συνεπής σε όλα σε πολύ δύσκολους καιρούς. Ξέρω τι πρέπει να διορθώσω αλλά εδώ και ενάμισι χρόνο έχω αλλάξει και μετρώ μέχρι το δέκα πριν ανακοινώσω την οποιαδήποτε απόφαση μου. Ζητάω συγγνώμη για αυτή την ήττα και όπως ήρθε αλλά να γνωρίζουν οι υπαίτιοι ότι δεν ξεχνάω ποτέ. Όσο για τον κ. Σαλευρή και τους αλήτες ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας θα τα πούμε στα μπαράζ. Ουδέποτε στα 45 χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο άκουσα να υποχρεώνουν πρόεδρο φιλοξενούμενης ομάδας να πληρώσει εισιτήριο και να τον υποχρεώνουν να καθίσει σε μια γωνιά του γηπέδου γεμάτη ακαθαρσίες και σκουπίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα