Θανάσιμο όργιο μέσα στη Φεράρι

15:33 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Πάνω από έξι μήνες κατάφερε να συγκαλύψει η κινεζική κυβέρνηση ένα τρομακτικό ατύχημα με έναν νεκρό σε δρόμο του Πεκίνου. Συγκεκριμένα στις 18 Μαρτίου μια Φεράρι έγινε κομμάτια και από μέσα τις ανασύρθηκαν ένας νεκρός και δύο τραυματίες. Όπως λοιπόν αποδεικνύεται επιβάτες ήταν ο γιός του Κινέζουν πολιτικού Λιγκ Γιζούα, Λινγκ και δύο νεαρές κοπέλες. Ο γιός του πολιτικού ανασύρθηκε νεκρός και τόσο αυτός όσο και οι δύο κοπέλες (που τραυματίστηκαν) ήταν γυμνοί. Μέσα στην Φεράρι λοιπόν γινόταν όργιο με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου.

Οι αρχές πλέον μιλούν ακόμη και για παραποίηση των στοιχείων του οδηγού από τον ίδιο τον πατέρα του, προκειμένου να μη δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του γιου του και σπιλωθεί η πολιτική του οντότητα.

Πλέον, γεννάται στα τοπικά μέσα ακόμα και το ερώτημα του πως μπορούσε ο νεαρός (ακόμα και με τη βοήθεια του πατέρα του) να αγοράσει το συγκεκριμένο, αξίας 200,000 δολαρίων αυτοκίνητο, αφού ως άνεργος, με μηδενικά έσοδα δε θα μπορούσε να το αποκτήσει έννομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα