Θέλει Γκαϊτάν η Γιουνάιτεντ

16:12 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής των «Αετών» είχε... γυαλίσει στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον απ' το πρώτο παιχνίδι της Μπενφίκα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Λισσαβόνα, το οποίο και δεν είχε αναδείξει νικητή (1-1). Οι «κόκκινοι διάβολοι» μάλιστα είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Αργεντινού και κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο η απάντηση που εισέπραξαν απ' τη διοίκηση των Πορτογάλων ήταν αρνητική.
Εξάλλου η Μπενφίκα φέτος προελαύνει στην Πριμέιρα Λίγκα, βρισκόμενη στην κορυφή και το +5 απ' τη 2η Πόρτο. Το μόνο λοιπόν που δεν θα ήθελε ο Χόρχε Χέσους, ήταν να χάσει

μία απ' τις βασικότερες μονάδες του μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, αφού μεγάλος στόχος του συλλόγου της Λισσαβόνας δεν είναι άλλος απ' την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το καλοκαίρι ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού, η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει εκ νέου να φέρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Γκαϊτάν, τη στιγμή ωστόσο που ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε εκδηλώσει κατά την περασμένη μεταγραφική περίοδο και η Παρί Σ.Ζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα