Θέλει κι άλλο Τσάμπιονς Λιγκ ο Μουρίνιο

17:26 17/9/2013 - Πηγή: AEK365

Οι «μπλε» του Λονδίνου κάνουν νέα αρχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετά την απογοητευτική περσινή τους πορεία που ολοκληρώθηκε στη φάση των ομίλων και είχε σαν αποτέλεσμα και την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Ντι Ματέο από τον πάγκο.
Η πρεμιέρα, έχει παιχνίδι απέναντι στη Βασιλεία που και πέρυσι έδειξε τα... δόντια της στο Γιουρόπα Λιγκ και για τον λόγο αυτό, ο Ζοσέ Μουρίνιο επέστησε την προσοχή των ποδοσφαιριστών του.
«Θέλω να απολαύσουμε το παιχνίδι και να ξεκινήσουμε με νίκη στη διοργάνωση.

Θα είναι μεγάλο βήμα αν καταφέρουμε να κάνουμε καλή αρχή. Αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου. Οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα πολεμήσω για την ομάδα μου, γιατί δεν είναι μόνο επαγγελματικός ο δεσμός μου με την Τσέλσι. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και στην πρώτη μου θητεία στην ομάδα είναι ακόμα εδώ και οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί μαζί μου...» είπε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς και συνέχισε, αναφερόμενος στον αντίπαλο της ομάδας του:
«Η Βασιλεία είναι δύσκολος αντίπαλος. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ. Βρισκόμαστε σε μια διοργάνωση την οποία όλοι θέλουν να κατακτήσουν. Εμείς, αρχικά θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις πρόσφατες επιτυχίες της Τσέλσι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία δύο χρόνια, θέτοντας στόχο ακόμα ένα Τσάμπιονς Λιγκ!
«Η Τσέλσι είχε ένα όνειρο. Να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Το πραγματοποίησε πριν από δύο χρόνια. Τώρα, το νέο όνειρο, είναι να φτάσει ξανά στην κορυφή! Δεν είναι εμμονή, αλλά σίγουρα θέλουμε να το πετύχουμε. Ας γίνει η αρχή από το αυριανό παιχνίδι, ας το απολαύσουμε κι ας προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα