Θέλει να ηρεμήσει

20:52 13/2/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου άλλαξε ρότα έπειτα από την ήττα στην Ελευσίνα και μένει σταθερός στην αυστηρή γραμμή έναντι των παικτών. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, που παραμένει ασθενής (σ.σ. κλονισμένος κι από τη ψυχρολουσία της σαββατιάτικης αποτυχίας) θέλει να ηρεμήσει και προτίθεται να ανηφορίσει στη Ζωφριά προς το τέλος της εβδομάδας. Ο κ. Γεωργαντζόγλου δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τους παίκτες και δεν το κρύβει. Σε αντίστοιχη θέση ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ

και μετά την ήττα στη Λευκάδα, αλλά τότε ακόμη υπήρχε δρόμος μπροστά για να προλάβει η ΑΕΚ το «τρένο». Προς το παρόν, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους νομικούς της διοίκησης και τους συνεργάτες του, προκειμένου για την διπλή μάχη της ερχόμενης Πέμπτης, σε αθλητικό δικαστή (σ.σ. όπου η ΑΕΚ πάντως λογικά θα τιμωρηθεί με επίπληξη) και Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Σε ό,τι αφορά στη μεσημβρινή προπόνηση, εξελίχθηκε κανονικά και δίχως απουσίες με τον Νίκο Καραγιάννη να επισημαίνει προς τους παίκτες τα λάθη που οδήγησαν στην ήττα και στον «εκτροχιασμό» από τον βασικό στόχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα