Θέλει να πάει και ο Κασνακίδης στην UEFA!

14:36 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ έχει μεγάλο ραντεβού με την ιστορία της στις 16 του μήνα. Τότε θα απολογηθεί στην Πειθαρχική της UEFA. Είναι σημαντικό ποιοι από την ΠΑΕ θα παραστούν σε αυτή την πολύ σοβαρή εκδίκαση αφού από την απόφαση που θα προκύψει θα εξαρτηθεί το μέλλον της ΑΕΚ. Καταρχάς, ο σίγουρος που θα πάει στην UEFA είναι ο πρόεδρός της Ανδρέας Δημητρέλος. Από

εκεί και πέρα όμως δεν έχει αποφασιστεί ποιος ή ποιοι θα τον συνοδεύσουν. Σίγουρα, θα υπάρχει ένας άνθρωπος που θα γνωρίζει από τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Ίσως υπάρξουν κι άλλοι από τη μετοχική ομάδα. Ένας εξ αυτών ίσως και να είναι ο Μάκης Κασνακίδης! Σύμφωνα, με δημοσίευμα της ΩΡΑΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ o αρχί - Supporters επιθυμεί να δώσει το "παρών" στην εκδίκαση! Το κατά πόσο αυτή η παρουσία μπορεί να βοηθήσει καταλυτικά ουδείς το γνωρίζει από τώρα.

Καλό θα είναι πάντως και προκειμένου η ΑΕΚ να έχει τύχη σε αυτή την ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ιστορία, να την εκπροσωπήσουν άνθρωποι που έχουν ηθικό βάρος τόσο στην UEFA όσο και μέσα στην ΠΑΕ. Ο Δημητρέλος ως πρόεδρός της είναι ο ένας, έχοντας πλέον αυτόν τον τίτλο. Ο επόμενος που οφείλει να πάει είναι ο Νοτίας. Ένας άνθρωπος με δυνατή φωνή.

Keywords
Τυχαία Θέματα