Θέλει ΟΣΦΠ ο Μασάδο

08:56 28/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να ψάχνουν για δεξί χαφ με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο για συζητήσεις με την Τουλούζ για τον Πάουλο Ρικάρντο Ριμπέιρο ντε Ζέσους Μασάδο ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην πειραϊκή ομάδα. Πάντως οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Ολυμπιακού

καθώς η Τουλούζ δεν δέχεται να παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή παρά μόνο με κανονική μεταγραφή έναντι 4 εκ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", αφού υπογράμμισε πως είναι ενήμερος και κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και αφού ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μείνει στην Τουλούζ τόνισε στην συνέχεια: "Η Τουλούζ είπε ότι ζητάει για εμένα 4 εκατομμύρια ευρώ όμως αυτά τα χειρίζεται ο ατζέντης μου. Δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για δανεισμό με οψιόν αγοράς ή για κανονική μεταγραφή. Εγώ θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό και να κάνουμε πάλι ντουέτο με τον Κέβιν Μιραλάς".

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Εργοτέλη και μετά την ήττα στην Ξάνθη δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες με την ομάδα να βρίσκεται ήδη στο -5 από τον Παναθηναϊκό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να ξεκινήσει με τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια και με αμυντική τετράδα αποτελούμενη από τους Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Ορμπάιθ και Μανιάτης θα είναι τα δυο χαφ, Φετφατζίδης, Αμπντούν θα βρίσκονται στις πτέρυγες και πίσω από τον Πάντελιτς θα κινείται ο Ιμπαγάσα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Μακούν, Μόνχε, Ποτουρίδης, Μιραλάς και Ντιόγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα