Θέλει Σακό η Λίβερπουλ

22:05 30/6/2013 - Πηγή: AEK365

Μιλώντας αναφορικά με τον μέλλον του, ο Μαμαντού Σακό αποκάλυψε πως ενδιαφέρονται για τα δικαιώματά του τόσο η Λίβερπουλ όσο και η Μίλαν.
Ο Γάλλος σέντερ μπακ, ήταν το δεύτερο «βιολί» στους πρωταθλητές Γαλλίας, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, με τους Τιάγκο Σίλβα και Άλεξ να έχουν «καπαρώσει» τις δύο θέσεις στα στόπερ.
Ωστόσο, ο ίδιος δεν θα εξετάσει τις επιλογές του εάν ο Λοράν Μπλαν, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, του πει πως τον υπολογίζει.

«Θα μιλήσω με τον νέο προπονητή και θα δω τι έχει στο μυαλό του. Είμαι κολακευμένος από το ενδιαφέρον ιστορικών συλλόγων όπως η Λίβερπουλ και η Μίλαν. Θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι» είπε αρχικά ο 23χρονος και πρόσθεσε:
«Πρέπει να πάρω μία απόφαση. Η Παρί είναι η ομάδα μου. Εδώ γεννήθηκα και εδώ έμαθα ποδόσφαιρο. Θέλω να μείνω στον σύλλογο για όλη μου τη ζωή, αλλά είναι ξεκάθαρο πως δεν θέλω να το κάνω και να μένω στον πάγκο. Πέρυσι δεν έπαιξα πολύ λόγω επιλογών του προπονητή. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει μία προσφορά και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλω, θα την εξετάσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα