Θέλει ταχύτητα ο Ρανιέρι

11:51 6/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει από τους διεθνείς να βάλουν το στοιχείο της ταχύτητας στο παιχνίδι της εθνικής Ελλάδος, εν όψει και της αναμέτρησης με τη Ρουμανία. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, κρατώντας τα θετικά στοιχεία, όπως είναι η αμυντική λειτουργία και η προσήλωση. Ένα από τα πρώτα πράγματα που φαίνεται πως θέλει να δει από τους διεθνείς, είναι η ταχύτητα στο παιχνίδι τους.

Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός ζητάει από τους διεθνείς να έχουν ταχύτητα

στο παιχνίδι τους. Ο Ρανιέρι ζητάει γρήγορες μεταβιβάσεις από τους παίκτες και όχι κατάχρηση κατοχής, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο Ιταλός προπονητής θέλει να περάσει κάποια μοντέρνα στοιχεία στο παιχνίδι της εθνικής, τα οποία θέλει να δει και στο ματς με τη Ρουμανία, το βράδυ της Κυριακής, στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης».

Χαρακτηριστικά, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε στους διεθνείς: «Θέλω να παίζετε την μπάλα με τη μία. Μην τη βασανίζετε, μην αργείτε να τη δώσετε, θέλω ταχύτητα στην ανάπτυξη για να μην προλαβαίνει να αμυνθεί μαζικά ο αντίπαλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα