Θέλει Τιοτέ η Άρσεναλ

17:36 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής της Άρσεναλ, σκοπεύει να ξεκινήσει την μεταγραφική του αντεπίθεση και πρώτος στόχος του είναι ο Τσικ Τιοτέ της Νιούκαστλ.

Αφού μετά την άρνηση του αρχηγού των «κανονιέρηδων», Ρόμπιν Φαν Πέρσι, στην πρόταση ανανέωσης, ο σύλλογος φαίνεται πως μπήκε σε νέες «φουρτούνες».

Ο Αλσατός προπονητής δείχνει πως θέλει να κινηθεί για παίκτες ώστε να δυναμώσει την ομάδα του, σε μια προσπάθεια να πείσει τον Ολλανδό άσο αλλά και τους οπαδούς της Άρσεναλ, πως οι "κανονιέρηδες" θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι.

Για το λόγο αυτό, ο επόμενος μεταγραφικός

του στόχος, είναι ο Τιοτέ. Ο αμυντικός μέσος εντυπωσίασε στο περσινό πρωτάθλημα με την φανέλα των «καρακαξών» και με την μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά της Ρεν να μην έχει προχωρήσει, ο Ιβοριανός της Νιούκαστλ έχει πάρει σειρά για να καλύψει θέση στα χαφ.

Εκτός της Άρσεναλ, την περίπτωσή του παρακολουθούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεν και Τσέλσι. Η τιμή που έχει θέσει η ομάδα του στα 20 εκατομμύρια ευρώ έχει αποθαρρύνει τους υποψήφιους αγοραστές, αλλά ο Βενγκέρ θέλει να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις ώστε να «ρίξει» την τιμή του και να τον κάνει κάτοικο Λονδίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα