Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ ο Μιραλάς

15:37 28/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ίδιος, με εμπειρία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ρωτήθηκε κατά πόσο θεωρεί πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε του χρόνου τα «ζαχαρωτά» στους ομίλους και δίχως να το πολυσκεφτεί απάντησε: «Νιώθουμε ότι έχουμε ποιότητα και βάθος στο ρόστερ μας, επομένως γιατί όχι; Είναι εφικτό για εμάς να παλέψουμε για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρουμε, επίσης, ότι στην Αγγλία η σεζόν είναι μεγάλη και δύσκολη. Πρέπει αρχικά να διατηρήσουμε τη φόρμα που έχουμε δείξει στα δύο τελευταία παιχνίδια

πρωταθλήματος. Τίποτα λιγότερο...».

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στη θέση που θεωρεί ότι του ταιριάζει περισσότερο: «Ο προπονητής ξέρει ότι μου αρέσει να παίζω ως σέντερ φορ, αλλά αυτή τη στιγμή είμαστε μια χαρά στη συγκεκριμένη θέση. Μου μίλησε και μου ζήτησε να παίζω πίσω από το φορ, κάτι που μου αρέσει εξίσου».

Έπειτα από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, η Έβερτον είναι η μοναδική, αήττητη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μιραλάς σχολίασε πως: «Είναι καλό που δεν μας έχει νικήσει κανείς. Φέραμε όμως ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια. Η φόρμα μας μετά έγινε εξαιρετική, αφού νικήσαμε τις Τσέλσι και Γουέστ Χαμ. Βέβαια, εάν είχαμε νικήσει δύο ματς από τα τρία πρώτα και χάναμε σε ένα από τα τελευταία, ίσως να βρισκόμασταν παραπάνω στον πίνακα. Το σημαντικότερο για εμάς είναι οι βαθμοί»!

Keywords
Τυχαία Θέματα