«Θέλουμε εκδίκηση»

19:55 6/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΤΣΣΚΑ έχει κακές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό στις αναμετρήσεις των Φάιναλ Φορ και αυτό πρέπει να αλλάξει στον φετινό ημιτελικό, σύμφωνα με τον Σάσα Καούν. Ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι τύπος της εκδίκησης, αλλά νικώντας τον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα ήταν ωραίο συναίσθημα, έπειτα τις ήττες στις πρώτες

δύο συμμετοχές μου σε Final Fours (σ.σ. τελικός 2009 & ημιτελικός 2010). Αλλά περισσότερο απ' την εκδίκηση, θα είχε σημασία να στεφθούμε πρωταθλητές Ευρωλίγκας» έγραψε στο blog του στο euroleague.net ο Ρώσος σέντερ και συνέχισε αναφορικά με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αντιπάλου της «ομάδος του στρατού» στα ημιτελικά της τελικής φάσης (11/5):

«Παίξαμε και νικήσαμε δις τον Παναθηναϊκό μέσα στη χρονιά, οπότε γνωρίζουμε πόσο σκληρή ομάδα είναι. Οι ψηλοί του, όπως ο Μάικ Μπατίστ κι ο Άλεκς Μάριτς, είναι πολύ καλοί. Αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες. Απ' τους κοντούς του μέχρι τους ψηλούς του, μπορούν να σε χτυπήσουν από κάθε σημείο του παρκέ.

Σίγουρα αξίζουν να βρίσκονται στο Final Four. Θα είναι σημαντικό για εμάς να περιορίσουμε το πικ εντ ρολ του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω πως ο Μπατίστ αρέσκεται να παίζει πολύ πικ εντ ρολ, θα είναι δυσκολότερο να τον ανακόψουμε και μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Φυσικά, ο Μάριτς κι οι υπόλοιποι ψηλοί του, όπως ο Ίαν Βουγιούκας, αγωνίζονται λίγο διαφορετικά, που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός έχει ποικιλία παικτών ρακέτας να προσέξουμε και πρέπει να τους σταματήσουμε. Η σκληρή άμυνα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα είναι αναγκαία».

Keywords
Τυχαία Θέματα