«Θέλουμε να παίξουμε μπάλα όχι να καταστρέψουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ»

14:42 16/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Άγιος Νικόλαος καλείται να αντιμετωπίσει και πάλι την ΑΕΚ καθώς την Κυριακή θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το ματς Κυπέλλου. Ο αρχηγός των Κρητικών, Κώστας Κοκολάκης μίλησε για την αναμέτρηση τονίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Κοκολάκης: «Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα και ως μέγεθος και ως ιστορία

και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της στο γήπεδο αποτελεί εμπειρία ζωής για κάθε παίκτη, όμως εμείς είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο αρχηγός του ΑΟΑΝ και συμπλήρωσε:

«Όπως και πριν ένα μήνα έτσι και αύριο δεν έχουμε κανένα λόγο και καμία διάθεση να κλειστούμε πίσω. Θα μπούμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας, να ευχαριστηθούμε τον αγώνα και ότι καλύτερο προκύψει. Άλλωστε όπως παραδέχτηκαν όλοι στην ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα του πρωταθλήματος, ο ΑΟΑΝ είναι η μοναδική ομάδα μέχρι τώρα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο στο ΟΑΚΑ και όχι να καταστρέψει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Την ίδια εικόνα θέλουμε να παρουσιάσουμε και στο αυριανό παιχνίδι. Είναι ενενήντα λεπτά που θα κρίνουν την πρόκριση σε έναν τελικό και όλα μπορούν να συμβούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα