«Θέλουμε την ρεβάνς»

12:27 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

Τη ρεβάνς της από την Γερμανία θέλει να πάρει η Εθνική Ελπίδων, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός απάντησε σε ερωτήματα σχετικά με τη μάχη της πρόκρισης στο Euro 2013, ενώ δεν κρύφτηκε όταν... τέθηκε θέμα για τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργιάδη στο «NovaΣΠΟΡ FM 94.6»

-Για τους αγώνες του ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2013:

«Η Γερμανία έχει το απόλυτο των νικών. Είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε

να παίξουμε καλά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για ρεβάνς της ήττας που είχαμε στην Τρίπολη πριν από περίπου τρεις μήνες. Από τους ομίλους περνάει ο πρώτος και οι καλύτεροι δεύτεροι. Είμαστε πίσω λίγο για την κατάκτηση μιας δεύτερης θέσης με καλούς βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε. Πήραμε παιδιά που έχουν πάει καλά στις ομάδες τους. Έχουμε μόνο αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά και τα ονόματα των άλλων παικτών».

-Για την κρίση και εάν μπορεί να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και την ανάδειξη ελλήνων:

«Θα είναι ευεργετικό για όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας. Πολλά παιδιά πλέον φαίνεται να κερδίσουν πιο εύκολα την εμπιστοσύνη των ομάδων».

-Εάν υπάρχουν παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν την Εθνική ανδρών:

«Έχουμε βγάλει πολλά παιδιά που πλέον είναι μέλη της ανδρών ή κλήθηκαν έστω και μια φορά από τον Φερνάντο Σάντος. Είχαμε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Το Πέτσο, τον Φορτούνη, τον Φετφατζίδη, ο Σκόνδρας, ο Καπίνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα