Θέλουν τον Μάτζικ στην Θεσσαλονίκη!

20:37 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Αν τα καταφέρουν, θα πρόκειται για το μπασκετικό γεγονός της 10ετίας στην Θεσσαλονίκη (και όχι μόνο...). Ο σύλλογος παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για τα 100 χρόνια της ελεύθερης Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη του συλλόγου θέλουν να φέρουν στην πόλη τους μεγάλους ξένους παίκτες

του παρελθόντος, αυτούς που στήριξαν το οικοδόμημα που είχαν κτίσει τις δεκαρτίες του ΄80 και του '90 ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής, με σκοπό να διεξαχθεί ένα φιλικό με τους Έλληνες βετεράνους αυτών των ομάδων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη σταλεί e-mails σε μεγάλους άσους όπως ο Ίνγκραμ, ο Βράνκοβιτς, ο Σκάιλς, ο Μακ Ντάνιελ, ο Ραντ, ο Μπάρλοου, ο Σούμποτιτς, ο Ζντοβτς, ο Λέβιγκστον, ο Σάβιτς, ο Πάσπαλιε, συνολικά σε 25 τεράστιες προσωπικότητες.

Αναμένονται οι απαντήσεις με προοπτική αυτό το μεγάλο φιλικό-φόρος τιμής στα 100χρονα της Θεσσαλονίκης να γίνει στο Αλεξάνδρειο αρχές Δεκεμβρίου. Και το Παλέ επιλέχθηκε με την λογική ότι όλοι αυτοί εκεί ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και έφτασαν στο Θεσσαλονικιώτικο μπάσκετ τόσο ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ιδέα είναι καταπληκτική, ήδη έχουν βρεθεί χορηγοί, ενώ η έκπληξη νούμερο 2, αλλά σε κάθε περίπτωση, το πολύ μεγάλο γεγονός θα είναι η πιθανή άφιξη και του "Μάτζικ" των Λέικερς, του Έρβιν Τζόνσον. Γίνεται ήδη προσπάθεια επικοινωνίας, θα υπάρξει πρόσκληση μέσω ατζέντη και στον σύλλογο παλαιμάχων ελπίζουν ότι όλο αυτό το εγχείρημα θα έχει αίσιο τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα