Θέμα σε όλο τον κόσμο το παλάτι της ΑΕΚ

14:28 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

Σε όλο τον πλανήτη ταξίδεψε η χθεσινή παρουσίαση του Ναού της ΑΕΚ, θαμπώνοντας ακόμα και ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την Ένωση.
Είναι χαρακτηριστικό πως μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία ανά τον κόσμο γράφουν για τη χθεσινή παρουσίαση του γηπέδου. Μέχρι και στον Καναδά έφτασε η χάρη της ΑΕΚ, με τους δημοσιογράφους του rds.ca να κάνουν μεν λάθος τη φωτογραφία (έβαλαν μία φωτογραφία του... Μιραλλάς με τον Ολυμπιακό) ωστόσο στο κείμενό τους

γράφουν για το νέο στάδιο της ΑΕΚ και αναφέρονται στις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη: «Η ΑΕΚ δεν χρειάζεται την βοήθεια κανενός. Θα χτίσει μαζί με τους φιλάθλους της το γήπεδο, που θα έχει Βυζαντινά στοιχεία. Μετά την καταστροφή έρχεται η αναγέννηση». Επίσης, στην Ευρώπη, το site «lematin.ch» γράφει πως η ΑΕΚ "χτίζει γήπεδο με 65 εκατ. ευρώ αναφέροντας επίσης τις δηλώσεις του Μελισσανίδη, ενώ στο ίδιο μήκος κύμματος κινείται και η ρουμάνικη ProSport γράφοντας πως "η ΑΕΚ θα έχει νέο γήπεδο".

Ακόμα και στη Σερβία έγραψαν πως "η ΑΕΚ από χρεοκοπία θα έχει νέο γήπεδο", συμπληρώνοντας πως "Η ΑΕΚ οδηγήθηκε στην πτώχευση, πήγε στη Γ' Εθνική, όμως ο μεγιστάνας Δημήτρης Μελισσανίδης και με τη βοήθεια τοπικών επιχειρηματίων πήρε την ΑΕΚ και προχωρά στην κατασκευή γηπέδου που θα ονομάζεται Αγιά Σοφιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα