Θεοδωρίδης: Αφού μου το ζήτησε ο Μελισσανίδης, δεν θα έδινα τον Ανάκογλου πουθενά αλλού!

13:53 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Το aek365 επικοινώνησε με τον Πέτρο Θεοδωρίδη, θέλοντας να μάθει από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού το κατά πόσο ισχύουν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί παρέμβασης του Δημήτρη Μελισσανίδη στην μεταγραφή του Ανάκογλου στην ΑΕΚ. Ο κ. Θεοδωρίδης μας επιβεβαίωσε πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον «Τίγρη», ο οποίος του ζήτησε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή

στην «Ένωση», την Τετάρτη. Ο πρόεδρος της Σερραϊκής ομάδας μας τόνισε πως από τη στιγμή που του το ζήτησε ο επί χρόνια φίλος του, αυτόματα η ΑΕΚ είχε τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του παίκτη. Πάντως, σε ερώτηση για το αν δόθηκε από την πλευρά του Μελισσανίδη και ένα ποσό για να «κλείσει» η μεταγραφή, δεν απάντησε και επανέλαβε πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του η επικοινωνία που είχαν. Τέλος, υπογράμμισε πως το μόνο που μετέφερε στον Μελισσανίδη, ήταν πως θα έπρεπε να τα βρει και ο Ανάκογλου με τους «κιτρινόμαυρους», ώστε να είναι και αυτός καλυμμένος.

«Είναι αλήθεια πως δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη προχθές και μου ζήτησε να παραχωρήσω τον Ανάκογλου στην ΑΕΚ. Από τη στιγμή που μου του είπε ο Μελισσανίδης, που είναι χρόνια φίλος μου, για μένα το θέμα είχε τελειώσει. Το μόνο που του μετέφερα από την πλευρά μου ήταν πως θα έπρεπε να τα βρει και ο παίκτης με την ΑΕΚ, ώστε να είναι και αυτός καλυμμένος. Από τη στιγμή που έγινε αυτό, η μεταγραφή είχε ολοκληρωθεί», μας είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Θεοδωρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα