«Θεοί του σεξ οι Έλληνες»

13:59 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο ανδρικό περιοδικό "Men' s Health" (στο τεύχος Σεπτεμβρίου) και θεωρείται η μεγαλύτερη που έχει γίνει για το θέμα οι Κροάτες έχουν τις περισσότερες κατά μέσο όρο στη ζωή του έντεκα γυναίκες, ενώ οι άνδρες στην Ελλάδα έχουν εννέα ερωμένες. Ειδικά για τους Ελληνες, το περιοδικό κάνει λόγο για τους «θεούς του σεξ» που όχι μόνο έχουν πολλές γυναίκες, αλλά έχουν μεγάλη πέραση και σε παντρεμένες ή δεσμευμένες.

Ο μέσος όρος των ανδρών σε ερωτικούς συντρόφους

Κροατία 11
Βραζιλία 11
Καζακστάν 10
Γαλλία 9
Ελλάδα 9
Κίνα 5
Σιγκαπούρη 5
Μαλαισία 4
Ινδονησία 4
Ινδία 3


Οσον αφορά τις γυναίκες και τον αριθμό των εραστών τους:

Μεγάλη Βρετανία 9
ΗΠΑ 9
Αυστραλία 9
Ολλανδία 8
Ρωσία 7
Κίνα 4
Πολωνία 4
Φιλιππίνες 4
Ινδονησία 2
Βιετνάμ 2

Οι Ιταλοί προτιμούν το στοματικό σεξ, ενώ για τους Ινδούς το κρεβάτι έχει γίνει έμμονη ιδέα καθώς κάθε έξι δευτερόλεπτα, έχουν εκεί το μυαλό τους. Και πως να μην το έχουν αφού ο μέσος Ινδός κάνει σεξ λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα.
Για τους Ολλανδούς, η έρευνα δείχνει ότι κάνουν το πιο καυτό σεξ στον κόσμο. Προτιμούν το υπαίθριο σεξ με προτίμηση στο κάμπινγκ.

Από την άλλη πλευρά οι γυναίκες στην Ινδία προτιμούν να το κάνουν σε...ταξί . Μάλιστα το κάνουν έξι φορές περισσότερο από τις. Η στάση "ελέφαντα" είναι η αγαπημένη ερωτική στάση των Γάλλων ενώ η θέση "λωτού" είναι η αγαπημένη στάση των Ισπανών. Οι Ολλανδοί είναι οι μόνοι άνδρες που κάνουν πιο πολλά προκαταρκτικά από αυτά που θέλουν οι γυναίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα