Θερμή υποδοχή στον Γκιώνη

18:38 14/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης στο ομαδικό και χάλκινος στα ατομικά αγωνίσματα αφίχθη επί ελληνικού εδάφους το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10) μαζί με τον Τάσο Ρηνιώτη που έμεινε στο Σβέσατ και τον Ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Βατσακλή.

Παρά την κούραση από την υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών τα πάντα ξεχάστηκαν όταν αντίκρισαν τους δικούς τους ανθρώπους που τους περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος», δίνοντας έτσι έναυσμα για ενθουσιώδεις εκδηλώσεις, δύο μέρες μετά την άφιξη των πρώτων μελών της ελληνικής

αποστολής.

«Αυτό που έγινε ξεπέρασε κάθε προσδοκία»!

Ονειρεμένη και πέρα από κάθε προσδοκία χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μανώλης Κολυμπάδης την παρουσία της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τονίζοντας σε γραπτή δήλωσή του ότι τα μετάλλια προκάλεσαν έντονες συγκινήσεις σε όλους τους ανθρώπους, που υπηρετούν το άθλημα στην Ελλάδα κι έδειξαν ότι οι δυσκολίες δεν λυγίζουν κανέναν.

Να θυμίσουμε ότι στις 17 Οκτωβρίου θα γίνει εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών μας στο ΣΕΦ, με τον ισχυρό άνδρα της ΕΦΟΕπΑ να καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να δώσουν το παρών, προκειμένου να γιορτάσουν τις επιτυχίες της Αυστρίας.

«Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών - γυναικών που διεξήχθη στη πόλη Σβέσατ της Αυστρίας, τέλειωσε αφήνοντας στις καρδιές όλων όσων υπηρετούμε το άθλημα αυτό στη πατρίδα, γλυκά και ονειρεμένα συναισθήματα.

Το πρώτο, και μάλιστα ασημένιο μετάλλιο στον ομαδικό ανδρών και το χάλκινο μετάλλιο του Παναγιώτη Γκιώνη, μας έκαναν όλους υπερήφανους, πρώτα γιατί είμαστε Έλληνες που δεν μας πτοούν οι κάθε είδους δυσκολίες και ύστερα γιατί η εμφάνιση, πάνω απ' όλα, όλων των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Θέλω από βάθους καρδιάς να ευχαριστήσω τα παιδιά με τα οποία τόσα χρόνια προσπαθούμε μαζί να φέρουμε διακρίσεις στη πατρίδα και βέβαια τους προπονητές τους που διαχρονικά δούλεψαν μαζί τους και τους έφεραν σε σημείο να βλέπουν στα μάτια τον κάθε αντίπαλο απ' όποια χώρα και αν προέρχεται.»

Την προσεχή Πέμπτη 17/10 περιμένουμε όλους τους φίλους του αθλήματος στο Σ.Ε.Φ. στις 7 το απόγευμα, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις μεγάλες επιτυχίες του αθλήματός μας αλλά και για να σφίξουμε το χέρι όλων των παιδιών που μας έκαναν περήφανους», ήταν η δήλωση του κ.Κολυμπάδη

Keywords
Τυχαία Θέματα