Θεσσαλονίκη: Κρατούσε φυλακισμένη και βίαζε επί 2,5 χρόνια μια 46χρονη

19:35 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μια 46χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία ζούσε τον εφιάλτη επί 2,5 χρόνια. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια δύο άνδρες την κρατούσαν φυλακισμένη μέσα σε στάβλο κοντά στη Θεσσαλονίκη, την βίαζαν και την ανάγκαζαν να δουλεύει υπό την απειλή σωματικής βίας, χωρίς να της καταβάλουν τα δεδουλευμένα της.

Η γυναίκα κατήγγειλε ως δράστες έναν 44χρονο ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας και έναν 80χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Οι δυο τους αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι, αφού απολογήθηκαν στον ανακριτή με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 44χρονος την υποχρέωνε να δουλεύει στην επιχείρηση του, άλλοτε με χρήση και απειλή σωματικής βίας κι άλλοτε παρακρατώντας την αστυνομική της ταυτότητα, χωρίς να της καταβάλλει την προσυμφωνημένη αμοιβή της. Κατήγγειλε ακόμη ότι κοιμόταν με τα ζώα και πως ο εργοδότης της την ανάγκαζε να έρχεται σε ερωτική επαφή μαζί του. Ο ρόλο του 80χρονου άντρα ήταν να την προσέχει, ώστε να μην δραπετεύσει αλλά και αν κάνει σωστά τις δουλειές της.

Η γυναίκα κατάφερε τελικά να δραπετεύσει την Κυριακή και κατέφυγε στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα