Θετικός, αλλά ζήτησε χρόνο ο Δέλλας

20:32 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Σε θετικό κλίμα έγινε η συνάντηση του Ανδρέα Δημητρέλου με τον Τραϊανό Δέλλα, για την προοπτική συνεργασίας τους. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στον «Κολοσσό» για να αναλάβει τη θέση του πρώτου προπονητή της ΑΕΚ και ο «Τράι» έδειξε θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Ωστόσο, ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να σκεφτεί το πρότζεκτ, αλλά και να περάσουν οι εκλογές, προκειμένου να ξεκαθαρίσει (έστω λίγο) αν υπάρχει σοβαρή προοπτική για

να δοθεί μια λύση στα προβλήματα της ΠΑΕ.
Η κουβέντα των δύο ανδρών κράτησε περίπου δύο ώρες. Μετά το τέλος της και οι δύο πλευρές υποστήριξαν ότι βασικό αντικείμενό της συζήτησής τους ήταν τα χρήματα που οφείλονται στον ποδοσφαιριστή (περίπου 250.000 ευρώ), μια στάση που επιλέχθηκε προκειμένου να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, μιας και τη δεδομένη στιγμή όλα στην ΑΕΚ είναι ρευστά και υπάρχουν πολύ σημαντικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν πριν τοποθετηθεί από την διοίκηση σε πρώτο πλάνο το αγωνιστικό και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.
Ωστόσο, η πρόταση προς τον «Κολοσσό» έγινε. Ο πρώην (πλέον) διεθνής αμυντικός ενημερώθηκε από τον Δημητρέλο πως στη χθεσινή του συνεδρίαση το ΔΣ της ομάδας αποφάσισε ότι αποτελεί την ιδανική λύση για τον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ξεκαθάρισε στον Δέλλα ότι επιλέχθηκε όχι ως η... εύκολη λύση, αλλά επειδή πραγματικά η διοίκηση πιστεύει στις δυνατότητές του, στην εξέλιξή του σε έναν καλό προπονητή και στην προσωπικότητά του, που θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που είναι αναγκασμένη να βασιστεί σε ένα πρότζεκτ με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στον Δέλλα πως θα έχει το ελεύθερο να επιλέξει εκείνος όλους τους συνεργάτες του στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας.
Ο «Τράι» φέρεται να παρουσιάστηκε καταρχήν θετικός στο να αναλάβει την ΑΕΚ ως πρώτος προπονητής. Ωστόσο, μετέφερε στη διοίκηση ότι υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που θα πρέπει να δουλέψει μέσα στο μυαλό του το επόμενο διάστημα, όσον αφορά το πλάνο που θα πρέπει να ακολουθηθεί, αλλά και να ξεκαθαρίσει αν πράγματι υπάρχει έστω η προοπτική (αν όχι κάτι δεδομένο) να προκύψει μια νέα μετοχική σύνθεση στην ΠΑΕ. Την δεδομένη στιγμή η μόνη προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι αυτή του Ντέμη Νικολαϊδη και είναι γνωστό ότι ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ περιμένει τις εκλογές, προκειμένου να βάλει στην τελική ευθεία τις κινήσεις του για την παρουσίαση ενός βιώσιμου πλάνου για την ομάδα.
Έτσι, Δέλλας και Δημητρέλος αποφάσισαν να κάνουν την τελική τους συνάντηση μετά τις εκλογές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι από όσα άκουσαν από τον «Κολοσσό» και πιστεύουν ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε. Έτσι, μπορεί μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνουν και κάποιες άλλες επαφές με εναλλακτικές λύσεις που έχουν στα υπόψιν τους, προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, ωστόσο ο Δέλλας αποτελεί την πρώτη τους επιλογή και θα προσπαθήσουν
Keywords
Τυχαία Θέματα