Θετικός για ταμειακή διευκόλυνση ο Φωτίου

00:10 8/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στην προσπάθεια να βρεθούν χρήματα για να βγει ο μήνας και να διευθετηθούν κάποιες από τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας, η διοίκηση της ΑΕΚ συζητά με τον Άλκη Φωτίου για να γίνει μια ταμειακή διευκόλυνση από την πλευρά του προς την ΠΑΕ, εκχωρώντας του παράλληλα μελλοντικά τηλεοπτικά έσοδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ομογενής επιχειρηματίας είναι θετικός στο να γίνει κάτι τέτοιο, δίνοντας στην ΑΕΚ ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ (σ. σ. εκτός

των παικτών που έχει προτείνει να αγοράσει, διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης), με... όρο όμως να πάει ένα μέρος των χρημάτων προς τους ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» που είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό.

Η τηλεφωνική επαφή των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Φωτίου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης και το αποτέλεσμά της ίσως δρομολογήσει άμεσες εξελίξεις στους «κιτρινόμαυρους». Αν τελικά επέλθει συμφωνία και ο Φωτίου πει το «ναι» στην ΑΕΚ δίνοντας αυτό το ποσό, δεν αποκλείεται να μπει στην τελική του ευθεία το θέμα Κλωναρίδη (σ. σ. που αποτελεί προτεραιότητα για τον Λίνεν, σχετικά με τις περιπτώσεις που εξετάζονται), για τον δανεισμό του οποίου απαιτούνται 92.000 ευρώ, χρήματα που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στα ταμεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα