Θλιβερή Μάντσεστερ στο Καραϊσκάκη

23:41 25/2/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Εμφάνιση μικρομεσαίας ομάδας Σούπερ Λίγκας έκανε η Μάντσεστερ απέναντι στον Ολυμπιακό και τελικά ηττήθηκε με 2-0, αποτέλεσμα που δίνει σημαντικό προβάδισμα

πρόκρισης "ερυθρολεύκους". Η ομάδα του Μόγες κατάφερε με Ρούνεϊ-Φαν Πέρσι στην επίθεση να απειλήσει μόνο μια φορά ενώ δεν επέβαλε σε κανένα σημείο τον ρυθμό της. Ανύπαρκτη στο κέντρο και με πολλά προβλήματα στην άμυνα υποτάχθηκε πλήρως στην ομάδα του Μίτσελ και έχασε πιο εύκολα απ' ότι θα φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του ΟΣΦΠ.

Το πρώτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν και να μην μπορούν να κρατήσουν την μπάλα. Μάλιστα στο 8' οι "ερυθρόλευκοι" είχαν καλή φάση όταν ο Ντομίνγκες έκανε την κούρσα, η άμυνα της Μάντσεστερ άνοιξε αδικαιολόγητα αλλά τελικά ο Βίντιτς έκοψε πριν την εκτέλεση. Η Μάντσεστερ ανέβηκε σιγά σιγά και ισορρόπησε το ματς. Στο 17' είχε το πρώτο της σουτ με τον Κάρικ. Εννέα λεπτά μετά ο Πέρες ξέφυγε ωραία από τον αντίπαλο του και δοκίμασε τον πόδι του με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός ήταν κακός για να φτάσουμε στο 38' όταν ο Μανιάτης έκανε αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή, ο Ντομίνγκες άλλαξε την πορεία της μπάλας μα τακουνάκι και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα. Η Μάντσεστερ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και στο 40' μετά από εκτέλεση κόρνερ λίγο έλειψε να τα καταφέρει όταν ο Μανωλάς στην προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Ίδια γεύση και στην επανάληψη με την Μάντσεστερ να μην ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο και τον Ολυμπιακό να την τιμωρεί στο 54'. Ο Κάμπελ ελευθερώθηκε έξω από την περιοχή και με ένα εντυπωσιακό σουτ νίκησε τον Ντε Χέα γράφοντας το 2-0. Στο 65' ο Μανιάτης βρέθηκε πάλι έξω από την περιοχή αλλά αυτή τη φορά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά μετά ο Ολαϊτάν πρόλαβε τους αμυντικούς της Μάντσεστερ και με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια. Η Μάντσεστερ χρειάστηκε 81' λεπτά για να δημιουργήσει την πρώτη της ευκαιρία με τον Φαν Πέρσι από ιδανική θέση να σουτάρει άουτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Εντινγκά, Μανιάτης, Χολέμπας, Μανωλάς, Μαρκάνο, Σαλίνο, Πέρες (85'Βαλντές), Κάμπελ (67'Φουστέρ), Ντομίνγκες (76'Μασάντο), Ολαϊτάν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. (Ντ.Μόγες): Ντε Χέα, Εβρά, Φέρντιναντ, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Κάρικ, Γιανγκ, Κλέβερλι (60'Καγκάβα), Βαλένσια (60'Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα