Τι απαίτησε ο Δημητρέλος από τον Ξενιάδη

19:07 29/5/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ΑΕΚ παραμένουν επιφυλακτικοί και προβληματισμένοι, αναφορικά με την… επιστροφή του Βασίλη Ξενιάδη στο προσκήνιο. Και αυτό είναι πολύ θετικό καθώς (μόνο) με αυτήν την στάση και τον απαραίτητο έλεγχο σε κάθε ενδιαφερόμενο, μπορούν να διαφυλάξουν στο ακέραιο τα συμφέροντα του συλλόγου. Ο Ανδρέας Δημητρέλος σε επικοινωνία του με τον κ.Ξενιάδη σήμερα, απαίτησε μέχρι το μεσημέρι της

Τετάρτης να έχει κατατεθεί σε λογαριασμό της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ το ποσό των 5 εκατ. ευρώ για να… προχωρήσουν. Αν γίνει αυτό τότε ο πρόεδρος της Ένωσης θα πάρει το αποδεικτικό της κατάθεσης από την τράπεζα Πειραιώς και θα μεταβεί αμέσως στο Γουδί και στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου θα εκδικαστεί η έφεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ για την αδειοδότηση της σεζόν 2012/13.

Ο Δημητρέλος θεωρεί ότι με το αποδεικτικό θα πείσει την Επιτροπή που είτε θα πει το «ναι» για την αδειοδότηση, είτε θα δώσει «σιωπηρή» παράταση για να κάνει τις απαραίτητες πληρωμές η ΑΕΚ. Δηλαδή, να πληρώσει την δόση για το άρθρο 44 (ύψους 1,2 εκατ. ευρώ), να καλύψει κάποιες ρυθμισμένες δόσεις προς την Εφορία για χρέη της (όπως παραδέχθηκε ότι έχουν ρυθμιστεί ο προϊστάμενος της ΦΑΕ Αθηνών Σταύρος Καββαδίας) και να κάνει και κάποιες πληρωμές προς ποδοσφαιριστές.

Με λίγα λόγια να κάνει η ΑΕΚ ότι είναι απαραίτητο για να λάβει την φορολογική ενημερότητα, που είναι απαιτητή για μια ομάδα αν θέλει να πάρει άδεια συμμετοχής. Ο Δημητρέλος ζητά λοιπόν αυτό το χαρτί από τον Ξενιάδη για να πάει στην ΕΠΟ και να «κερδίσει» ότι και ο ΠΑΟΚ που παρουσίασε αποδεικτικό των χρημάτων που είχε καταθέσει στον λογαριασμό της ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης με αποτέλεσμα να πάρει αμέσως την άδεια.

Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει τα 5 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης, τότε πάει στην ΕΠΟ με τις περισσότερες πιθανότητες μαζί της για να πάρει θετικά απόφαση. Αν όχι, τότε μόνο ένα θαύμα θα γλυτώσει την ΑΕΚ από την τιμωρία…

Keywords
Τυχαία Θέματα