Τι είχε πει ο Μιλοβάνοβιτς για Μάνταλο και Κουρμπέλη

18:26 20/6/2014 - Πηγή: AEK365

Μία πρόσφατη συνέντευξη του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο Goal και η αναφορά του στους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας μας δείχνει πολλά πράγματα... Η αναφορά του υποψήφιου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, στους Μάνταλο, Κουρμπέλη κι όχι μόνο, δείχνει πόσο πολύ... ψαγμένος είναι ο Σέρβος στην ελληνική αγορά.

Είναι χαρακτηριστική η ατάκα του για το Μάνταλο, που ήρθε στην ΑΕΚ:

«Με ενδιέφερε πολύ και ο Μάνταλος, αλλά πήγε στην ΑΕΚ», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του, σε ερώτηση για το ποιους παίκτες από την Ελλάδα θα ήθελε στη Λας Πάλμας. Και δεν σταμάτησε όμως εκεί. Είπε κι άλλα ονόματα ο Μιλοβάνοβιτς από την ελληνική αγορά:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάντα αξιόλογους ποδοσφαιριστές, νεαρούς με ταλέντο και σπουδαίες προδιαγραφές. Για παράδειγμα, έχω δει από τον ΠΑΟΚ τον Κάτσε και τον Κουλούρη και τους έχω ξεχωρίσει. Από τον Παναθηναϊκό μου αρέσουν ο Ρισβάνης και ο Λαγός. Η Τρίπολη έχει αρκετούς ενδιαφέροντες νεαρούς, όπως τους Κουρμπέλη και Κυριακόπουλο. Ο Βέργος από τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετική επιλογή». Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Κουρμπέλη...

Keywords
Τυχαία Θέματα