Τι παίζει με Κάλα και Κυργιάκο

09:50 24/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ξεκαθάρισε και δημόσια χθες ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί για στόπερ και δύο εξτρέμ (τουλάχιστον). Τρεις παίκτες που θα μπορούν να μπουν ενδεκάδα και να κάνουν τη διαφορά. Το θέμα του στόπερ «καίει» εδώ και καιρό την ομάδα, που αναζητά κάτι καλό και οι επαφές της με υποψήφιους στόχους έχουν προχωρήσει. Τα ονόματα των Χουάν Κάλα και Σωτήρη Κυργιάκου παίζουν... Πάμε να δούμε πως έχουν τα δεδομένα για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
Για τον Χουάν Κάλα δεν έχει αλλάξει κάτι απ' όσα σας έχει ενημερώσει

το aek365 κατ' επανάληψη: Στην ΑΕΚ γίνονται προσπάθεια να τον κλείσουν από φέτος για του χρόνου. Ωστόσο, είναι σημαντικές οι συζητήσεις με προοπτική να έρθει από τώρα ο Κάλα στην ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολη περίπτωση να γίνει από τώρα η μεταγραφή, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά. Εφόσον βρεθεί η φόρμουλα με τη Σεβίλλη και ο Κάλα ρίξει κάπως τις οικονομικές απαιτήσεις του, δεν αποκλείεται από τώρα να δούμε στα «κιτρινόμαυρα» τον Ισπανό.
Για Κυργιάκο, πάλι, η περίπτωσή του δεν υπήρχε καν ως θέμα πριν καιρό, για το λόγο το κασέ που είχε παίζοντας στο εξωτερικό ήταν ιδιαίτερα υψηλό γενικά, πόσο μάλλον για επίπεδα Γ' Εθνικής. Όσο περνούν οι μέρες όμως και ο Κυργιάκος δεν έχει ομάδα, οι απαιτήσεις πέφτουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, εφόσον δεν προχωρήσει από φέτος η περίπτωση Κάλα ή κάποια άλλη λύση που εξετάζουν.

Γενικά, στην ΑΕΚ κοιτούν και την προοπτική κάθε παίκτη μελλοντικά πέρα από το οικονομικό...

Keywords
Τυχαία Θέματα