Τίγρης: Στην μεγάλη παρουσίαση θα έχω απ’ έξω και ασθενοφόρα!

16:37 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης αμέσως μετά την παρουσίαση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και σε όλο τον λαό της ΑΕΚ. Ο Τίγρης ήταν χαρούμενος τόσο για την ομόφωνη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και για την χαρά και την προσμονή που είδε στα μάτια των φίλων της ΑΕΚ που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

Μιλώντας μετά με ανθρώπους του περιβάλοντος του αυτό που

σύστηνε ήταν... υπομονή, γιατί μέχρι το τέλος του μήνα έρχεται η επίσημη παρουσίαση του πρότζεκτ, όπου θα δοθούν στην δημοσιότητα και στα εκατομμύρια Ενωσίτες όλου του κόσμου τα πλήρη σχέδια, εξωτερικά και εσωτερικά, του Ναού που οραματίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και σχεδίασαν ο Θανάσης Κυρατσού και ο Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι.

Ο κόσμος θα τα δει όλα. Τις πύλες, τις εξέδρες, τον αγωνιστικό χώρο, τις θέσεις των επισήμων, τις σουίτες, τα αποδυτήρια, τους χώρους αναψυχής των οπαδών, την μπουτίκ και βέβαια τα δύο μουσεία που θα αποτελούν καθημερινό πόλο έλξης στο Ναό. Θα... περπατήσουμε μέσα με την βοήθεια της τεχνολογίας. Και όπως είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Μελισσανίδης, αφού όλοι έπαθαν τέτοια πλάκα με τα αρχικά σχέδια τότε στην μεγάλη παρουσίαση θα φροντίσει να έχει έξω από τον χώρο που θα επιλεγεί και μερικά... ασθενοφόρα για όσους δεν αντέξουν το σοκ και δέος.

Τέλος είναι πλέον πολύ πιθανό η μεγάλη παρουσίαση να γίνει στην Στέγη γραμματών και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αφού στο Βυζαντινό Μουσείο που επίσης ήταν βασικός υποψήφιος χώρος δεν υπάρχει τόσο μεγάλος κλειστός χώρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα