«Τιμή να κερδίζεις την Μίλαν στο Σαν Σίρο»

13:10 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Νικήτρια και πρώτη στον όμιλο έφυγε από το "Σαν Σίρο" η Μπαρτσελόνα μετά το 3-2 επί της Μίλαν με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υποστηρίζει πως είναι τιμή για οποιαδήποτε ομάδα νε κερδίζει την Μίλαν μέσα στο "Σαν Σίρο".

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Ήταν πραγματικά τιμή να κερδίσουμε μια τόσο δοξασμένη ομάδα όπως η Μίλαν στο ιστορικό Σαν Σίρο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι θεατές που

παρακολούθησαν το παιχνίδι το διασκέδασαν. Κάναμε ένα καλό εκτός έδρας παιχνίδι, και μας γεμίζει υπερηφάνεια το γεγονός πως μπορέσαμε να κάνουμε τόσες ευκαιρίες απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία και παράδοση. Είναι τιμή να κερδίζεις την Μίλαν στο Σαν Σίρο. Οι παίκτες μου έπαιξαν για την νίκη. Είδα πράγματα που με κάνουν αισιόδοξο για το μέλλον. Θα πω ξανά πως θα παλέψουμε μέχρι τέλος και θα προσπαθήσουμε κάτι να κερδίσουμε".

Δηλώσεις έκανε και ο Νταβίδ Βίγια με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να τονίζει: "Η Μίλαν είναι σπουδαία ομάδα και δυο φορές μας δημιούργησε προβλήματα. Ήταν μια τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στην έδρα μας. Πιστεύω πως η Μίλαν θα είναι μια από τις μεγάλες αντιπάλους μας για τον τίτλο και δεν θα με εξέπληττε αν την συναντούσαμε ξανά είτε στα προημιτελικά είτε στα ημιτελικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα