Τίμησαν τους Πρωταθλητές!

21:57 16/1/2012 - Πηγή: AEK365

Αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το «παρών» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, τιμώντας έτσι τους Παλαιμάχους της ΑΕΚ. Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε κάτω από εξαιρετικό κλίμα με πολλούς επώνυμους και μη οπαδούς της Ένωσης να χειροκροτούν τους αθλητές και τις μεγάλες δόξες που έχουν φορέσει την φανέλα με τον «Δικέφαλο». Οι ένδοξοι βετεράνοι της ΑΕΚ τίμησαν δύο ποδοσφαιριστές

της ΑΕΚ, Μάκο και Λεονάρντο, αλλά μεγαλύτερη ήταν η τιμή που έκαναν στην Ερασιτεχνική, τιμώντας την για τα Πρωταθλήματα που κατάφερε να πανηγυρίσει σε χάντμπολ και στίβο. Οι «κιτρινόμαυροι» Πρωταθλητές παρέλαβαν τις τιμητικές πλακέτες και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους παραβρισκόμενους.

Ιδιαίτερη τιμή έγινε και στον Κώστα Σταματιάδη, ο οποίος σαν έφορος της ομάδας χάντμπολ έχει δώσει «μάχες» και συνεχίζει στους ίδιο τέμπο από πού κι αν του ζητηθεί, ώστε να βλέπει την Ένωση στην κορυφή. Την συγκεκριμένη στιγμή τα παιδιά της ομάδας τον αποθέωσαν και φώναξαν ρυθμικά το όνομα του.

Από εκεί και πέρα συγκινητική ήταν και η ομιλία του γνωστού για τα Ενωσίτικα αισθήματά του Νίκου Ευαγγελάτου που βρέθηκε στο ξενοδοχείο μαζί με την γυναίκα και ένα εκ των παιδιών του, τιμήθηκε και τόνισε το πόσο αναγκαία είναι η κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια για την αλλαγή ψυχολογίας στην ομάδα.

Πέρα από τους αθλητές και ο πρόεδρος της «Μάνας» Κώστας Παπαδημητρίου τίμησε με την παρουσία του, τους Παλαιμάχους στην καθιερωμένη κοπή πίτας. Το ίδιο έκαναν και οι έφοροι της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Κώστας Κωλλέττης και Νίκος Τσάπος, μαζί με τους Ράνια Καραγιάννη και Γιώργο Τριανταφύλλου από τις Ακαδημίες χάντμπολ. Ενώ από εκεί δεν έλειψε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Σπύρος Παπαϊωάννου και ο Γενικός Γραμματέας, Βασίλης Τόγελος και ο πρόεδρος του μπάσκετ, Νίκος Γεωργατζόγλου. Επίσης το «παρών» έδωσε και αντιπροσωπεία των παικτών του μπάσκετ.

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην κλείσει με το άκουσμα του ύμνου της ΑΕΚ που έδωσε ένα ακόμα πιο έντονο «κιτρινόμαυρο» χρώμα στην εκδήλωση με τους οπαδούς και τους παίκτες να αποχωρούν ενθουσιασμένοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα