Τιμωρία Κατίδη, επιστροφή Βιντιάδη

08:24 20/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Θα σωθεί με την ΑΕΚ!», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, ο οποία τονίζει: «Τεράστια ευκαιρία στον νεαρό ποδοσφαιριστή να δείξει έμπρακτη μεταμέλεια και μέσα από την ΑΕΚ να δώσει απαντήσεις για όσα έδωσε το δικαίωμα να του καταλογίσουν». Επίσης, η ΩΡΑ σχολιάζει ότι: «Η απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ για τον Κατίδη, σύμφωνη με το θέλω της πλειοψηφίας του κόσμου της ομάδας. Τέλος μέχρι το καλοκαίρι

και επανεξέταση τότε, της θέσης του στην ομάδα». Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις, τονίζεται πως: «Όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Βιντιάδης αυτή τη φορά έχει βρει τον τρόπο να θέσει σε λειτουργία το πλάνο του για την ΑΕΚ. Αναμένεται σήμερα από το Λονδίνο, πολύ πιθανό να ζητήσει άμεσα τη συνάντηση με Τίγρη-Παππά».

SPORTDAY

«ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία τονίζει: «Φτάνει στην Ελλάδα ο Δημήτρης Βιντιάδης και αποκαλύπτει το πλάνο του σε Μελισσανίδη, Παππά». Σε άλλα θέματα, αναφέρει: «Εκτός ομάδας έως το καλοκαίρι ο Κατίδης. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ για την κλήση σε απολογία».

LIVE SPORT

Το θέμα Κατίδη κυριαρχεί και σε αυτή την εφημερίδα, η οποία έχει τίτλο: «Στην κατάψυξη» και τονίζει: «Υποχρεωτική άδεια μέχρι το καλοκαίρι στον Κατίδη -Πάγωσε ο ίδιος τη μισθοδοσία του -Διπλή πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και παίκτη».

GOAL NEWS

«Μαθήματα ΑΕΚτζήδικης Ιστορίας», είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία στέκεται στην ομιλία του Έβαλντ Λίνεν στα αποδυτήρια: «Ο Λίνεν τα έψαλε στους παίκτες της ΑΕΚ και με αφορμή τον Κατίδη τους είπε να μάθουν από το ίντερνετ το παρελθόν της και το τι πρεσβεύει το σήμα της ομάδας που αγωνίζονται».

Keywords
Τυχαία Θέματα