Την είχαν στημένη στην ΑΕΚ…

13:41 6/1/2014 - Πηγή: AEK365

Έγιναν πάρα πολλά χθες στο Αιγάλεω. Τρομερά πράγματα που μόνο ως... ξαφνικά γεγονότα από μία... σπίθα που άναψε δεν μπορούν να προκληθούν. Έδειχναν προσχεδιασμένα και με στόχο να πληγεί η ΑΕΚ. Άνθρωποι ντυμένοι... ράμπο, ;άγνωστες φάτσες στους Αιγαλεώτες που όντως πήγαν στο γήπεδο να δουν ποδόσφαιρο, όπως κάνουν συνεχώς, ήταν στο "μπλε" πέταλο έχοντας στόχο...

Όπως φάνηκε από συμπεριφορά οπαδών του Αιγάλεω (;) το σχέδιο ήταν καλοστημένο: Να υπάρξουν γενικευμένα

επεισόδια και να τιμωρηθούν και οι δύο ομάδες. Στόχος φυσικά ήταν η ΑΕΚ. Η διακοπή του αγώνα ήταν ο μόνος τρόπος για να τιμωρηθεί η ΑΕΚ. Ήθελαν να ξεσηκώσουν τον κόσμο για να φτάσουν στο σημείο να διακοπεί το ματς ώστε να τιμωρηθεί η Ένωση, να της αφαιρεθούν βαθμοί και η ομάδα να μπει σε έναν νέο δύσκολο κύκλο. Το καλό για την ΑΕΚ είναι πως αν εξαιρέσουμε κάποια μεμονωμένα γεγονότα, ο κόσμος της κράτησε την ψυχραιμία του, αν και το πράγμα χθες στο γήπεδο θα μπορούσε να είχε ξεφύγει ακόμα περισσότερο. Κάτι που επιδίωξαν ουκ ολίγες φορές, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς, οι οπαδοί του Αιγάλεω (;) προκειμένου να υπάρξει εξοντωτική ποινή για την ΑΕΚ. Τελικά οι οπαδοί των γηπεδούχων (;) έκαψαν και έσπασαν το...γήπεδό τους (!) και η Ένωση έσωσε την ομάδα τους (;) δεχόμενη μετά το 1-2 να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να λήξει το ματς κανονικά.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ψάχνει για... διάφορους που φαινόταν ότι πήγαν στο γήπεδο μόνο και μόνο για να προκαλέσουν φασαρίες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις. Χθες στο Αιγάλεω, είχαμε έξι συνολικά συλλήψεις. Πέντε οπαδούς του Αιγάλεω (;) έπιασε η αστυνομία, αλλά και έναν βοηθό φροντιστή της ΑΕΚ ο οποίος... κατηγορείται πως ήταν στα αποδυτήρια χωρίς διαπίστευση!

Keywords
Τυχαία Θέματα