Την εξέδιδαν 5 φορές την ημέρα!

15:41 29/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μια κόλαση ζούσε μια 20χρονη κοπέλα από την Ρουμανία στη Λάρισα, η οποία εξαναγκαζόταν να εκδίδεται έως και πέντε φορές την ημέρα!

Η κοπέλα είχε έρθει στη χώρα μας χάρη σε μια 26χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία έφερνε γυναίκες από χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ, δήθεν για να δουλέψουν ως σερβιτόρες στο κατάστημά που είχε μαζί με έναν 59χρονο Έλληνα.

Όμως, όταν έφταναν στη χώρα μας τους έπαιρναν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, τις φυλάκιζαν στο σπίτι

τους και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται. Αυτό είχε συμβεί και με την 20χρονη.

Για το γεγονός ενημερώθηκε η αστυνομική διεύθυνση της πόλης και ένας αστυνομικός τηλεφώνησε ως πελάτης στον 59χρονο και έκλεισαν ραντεβού.

Ο 59χρονος άντρας μετέφερε τη νεαρή αλλοδαπή με το αυτοκίνητο ενός συγγενικού του προσώπου και μόλις παρέλαβε τα τρία προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ συνελήφθη. Πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 965 ευρώ, ενώ στο αυτοκίνητο υπήρχαν άλλα 48.555 ευρώ, τρία κινητά και τρεις ατζέντες με το πελατολόγιό του σε ιδιόχειρες σημειώσεις που τώρα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας.

Η 20χρονη είπε στο τμήμα, ότι οι προαγωγοί της, την ανάγκαζαν να εκδίδεται μέχρι και 5 φορές την ημέρα. Δεν μπορούσε να μιλήσει γιατί την απειλούσαν πως θα της κάνουν κακό κι έτσι επί 4 μήνες ζούσε μια κόλαση. Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο και στο νυχτερινό κέντρο του ζευγαριού, όπου βρήκαν φυλακισμένες πέντε νεαρές Ρωσίδες και άλλη μια Ρουμάνα.

Οι αλλοδαπές χαρακτηρίστηκαν από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ως θύματα εμπορίας ανθρώπων και μεταφέρθηκαν σε ειδικό Κέντρο Φιλοξενίας, ενώ στους μαστροπούς άσκησε δίωξη για σωματεμπορία και παράνομη κατακράτηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα