«Την Κυριακή έχω ραντεβού με τον Μαύρο και θέλω να έρθω στην ΑΕΚ»

14:02 20/7/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι ο «νούμερο 1» στόχος της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας, την νέα σεζόν. Ο «εκλεκτός» του Θωμά Μαύρου και του Βαγγέλη Βλάχου. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μόρα, που είναι στον δρόμο της επιστροφής του στην ΑΕΚ. Στην ομάδα της οποίας φόρεσε την φανέλα από το 2003 μέχρι το 2007 με συνέπεια και επαγγελματισμό. Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έχει κάνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή

ότι θέλει να έρθει στην ΑΕΚ. Είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Χρήστο Κωστή (έμεναν στο ίδιο δωμάτιο όταν ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ) και με άλλο άνθρωπο της Ένωσης (όχι τον Βασίλη Τσιάρτα) και έχει κάνει εμφανές ότι θέλει να ηγηθεί αγωνιστικά της νέας προσπάθειας που θα γίνει στην ομάδα. Μάλιστα, έδειχνε ότι το οικονομικό δεν θα χαλούσε την συμφωνία, αρκεί και οι δύο πλευρές να είναι λογικές.

Ο Βαγγέλης Μόρας είχε επικοινωνία χθες με τον Θωμά Μαύρο από το τηλέφωνο. Δεν είπαν πολλά, αφού κανόνισαν την Κυριακή να τα πουν από κοντά. Ο 31χρονος διεθνής στόπερ θα έρθει στην Αθήνα και το απόγευμα της Κυριακής θα τα πει με τον Θ(ε)ωμά από κοντά με την ελπίδα και την ευχή όλων να… τελειώνουν οριστικά με το θέμα της επιστροφής του. Κάτι που θέλει και ο Μαύρος που έχει πάρει προσωπικά το θέμα των μεταγραφών των Μόρα και Μάντζιου και έχει σκοπό να τις τελειώσει σύντομα οριστικά, κάτι που θέλει πολύ και ο Βλάχος που τον περιμένει πως και πως.

Ο Μόρας μίλησε αποκλειστικά στο aek365 σήμερα και από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Λάρισα όπου ξεκουράζεται (έχει και κάποιες επαγγελματικές ασχολίες εκεί) μας ξεκαθάρισε ότι θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, να φορέσει ξανά την φανέλα της και ότι την Κυριακή θα κατέβει στην Αθήνα για να τα πει με τον Μαύρο από κοντά.

«Μίλησα χθες με τον κ.Μαύρο στο τηλέφωνο. Δεν είπαμε πολλά, θα έρθω την Κυριακή στην Αθήνα να πούμε αναλυτικά τι γίνεται και να μιλήσουμε για την μεταγραφή μου» είπε ο Μόρας στο aek365 και συμπλήρωσε «Θέλω να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, θέλω να έρθω στην ΑΕΚ. Πρέπει πρώτα όμως να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Μπορούσα να μείνω στο εξωτερικό, αλλά θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ. Κυριακή μεσημέρι θα είμαι Αθήνα και το απόγευμα θα συναντηθώ με τον κ.Μαύρο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω ξανά».

Keywords
Τυχαία Θέματα