Την Παρασκευή για 11αδα

22:15 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Καφές δεν μπορεί να παίξει μετά την θλάση που υπέστη χθες. Ο Μάκος με τον Λεονάρντο πάντως θα είναι παρόντες στο Αγρίνιο και στην βασική 11αδα. Ωστόσο, είναι πολλά τα… ανοιχτά θέματα για τον δύσκολο αγώνα με τον Παναιτωλικό μεθαύριο εκτός έδρας. Και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την κούραση, καθώς θα είναι το τρίτο παιχνίδι σε μια εβδομάδα και αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ είναι καταπονημένοι και σε μεγάλη ηλικία.

Ο Νίκος Κωστένογλου σήμερα έκανε χαλαρή προπόνηση στα Σπάτα και οι αυτοί που έπαιξαν με τον Λεβαδειακό

έκαναν αποθεραπεία. Αύριο θα «δουλέψει» εντατικά το ματς με τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες θα δουν βίντεο τον αντίπαλο, αλλά ο «Κωστέ» θα έχει συνομιλία με παίκτες της ΑΕΚ για να «διαγνώσει» την κατάσταση τους ενόψει Αγρινίου.

Ετσι, ο Ελληνας τεχνικός του δικεφάλου αναμένεται να μιλήσει με τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Χοσέ Κάρλος, Κοντοέ και Καράμπελα για να δει αν μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι παίζοντας τρίτο για 90λεπτο μέσα σε 7 μέρες. Από εκεί θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η 11αδα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο μεθαύριο.

Στα θετικά για την Ενωση είναι η επιστροφή του Κάλα. Ετσι, ο Κωστένογλου έχει μια ακόμη λύση στο κέντρο άμυνας, αν δεν μπορεί να παίξει ο Δέλλας. Όμως δεν αποκλείεται να δούμε τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και στα χαφ μαζί με Μάκο – Βάργκας για ένα πιο «σφιχτό» κέντρο απέναντι στον δυνατό άξονα των γηπεδούχων. Θέση στα χαφ διεκδικεί και ο Χοσέ Κάρλος, αλλά δίχως πολλές πιθανότητες είναι η αλήθεια λόγω αδυναμίας ανασταλτικά.

Την Παρασκευή θα κριθεί και η κατάσταση του Γκέντσογλου (έχει χάσει πολλές προπονήσεις τελευταία) και αν μπορεί να βοηθήσει στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ίσως για την δεξιά πλευρά της επίθεσης προτιμηθεί ο Μπέλεκ (αν παίξει ο «Λύμπε» φορ) λόγω σωματότυπου για τις στημένες φάσεις. Διαθέσιμος για το δεξί ή αριστερό άκρο της άμυνας είναι και ο Γεωργέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα