Την Παρασκευή το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ

21:37 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκάλεσε αύριο ο Ανδρέας Δημητρέλος, μία μέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (γυρνάει σήμερα αργά το βράδυ) και τα... ευχάριστα, σε πρώτη φάση, νέα από την ΟΥΕΦΑ. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει ενημερώσει όλα τα μέλη του Δ.Σ. να βρίσκονται το απόγευμα στα Σπάτα προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις.

Παράλληλα, δύο ακόμα θέματα αναμένονται να κυριαρχήσουν. Όπως σας ενημέρωσε από το πρωί το aek365, στο νέο Δ.Σ. θα μπει ως αντιπρόεδρος, ο Χάρης Οικονομόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται την ίδια θέση να έχει και ο Γιώργος Γρυσμπολάκης, ο οποίος δέχεται έντονες πιέσεις (τώρα είναι απλό μέλος που εκπροσωπεί τους Supporters).

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ακόμα είσοδος, από ανθρώπους απόλυτης εμπιστοσύνης του Οικονομόπουλου, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένο κάτι τέτοιο. Από κει και πέρα, το άλλο θέμα που θα κυριαρχήσει, έχει να κάνει με το δάνειο που θα πάρει η ΠΑΕ, μέσω των Νικολαΐδη-Οικονομόπουλου. Για να συμβεί κάτι τέτοιο χρειάζεται ψήφιση από τα μέλη του Δ.Σ. παρότι πρόκειται για τυπικό θέμα, αφού δεν αναμένεται μία τέτοια απόφαση να καταψηφιστεί, λόγω της αναγκαιότητας ρευστού.

Keywords
Τυχαία Θέματα