Την Πέμπτη η απολογία του Παπουτσάκη

13:13 2/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με ανακοίνωση της η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε γνωστό πως την ερχόμενη Πέμπτη, 4 Μαΐου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης και πρώην πρόεδρος της Super League, Απόστολος Παπουτσάκης, θα απολογηθεί, γραπτώς ή προφορικώς, για όσα είπε δημοσίως πρόσφατα περί "μαγειρέματος" στο εφετινό

πρωτάθλημα.
Η ανακοίνωση: "Σας ενημερώνουμε ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ καλεί σε γραπτή ή προφορική απολογία για την Πέμπτη 10-05-2012 και ώρα 15:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή τον Απ. Παπουτσάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Εργοτέλης και την ΠΑΕ Εργοτέλης, βάσει των διατάξεων των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και άρθρο 35 παρ. 1 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων και 3 παρ.1 και 46 παρ. 2 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών ΕΠΟ".
Υπενθυμίζεται πως ο Παπουτσάκης έχει προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα προβεί σε νέες αποκαλύψεις για το έντονο παρασκήνιο και τα "καραμπινάτα σκάνδαλα", όπως είχε πει, που συνέβησαν στο εφετινό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα