Την πλήρωσε η Χοφενχάϊμ

18:47 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: 7-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Αλιάνζ Αρίνα»
Στις νίκες επέστρεψε η Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα από την Λεβερκούζεν, αφού διέλυσε την Χοφενχάϊμ με 7-1 στην «Αλιάνζ Αρίνα» για την 25η Αγωνιστική της Γερμανίας, φθάνοντας τους πενήντα ένα βαθμούς. Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο γήπεδο και «καθάρισε» τον αγώνα, μέσα σε είκοσι λεπτά με τρία γκολ.

Αναλυτικά στο 6' ό Μίλερ σέντραρε από τα δεξιά για τον Γκόμεζ, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Στάρκε ανοίγοντας το σκορ. Στο 12' οι Βαυαροί «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους με πέναλτι του Ρόμπεν το οποίο κέρδισε ο Γκόμεζ σε ανατροπή του από τον Κόμπερ ενώ στο 19' ο Μίλερ τροφοδότησε τον Κρόος, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 3-0. Η Μπάγερν σκόραρε ξανά στο 29' όταν ο Ριμπερί με κάθετη μπαλιά βρήκε το Ρόμπεν, που με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Στάρκε, ενώ στο 36' οι γηπεδούχοι έκαναν το 5-0 με κεφαλιά του Γκόμεζ μετά από σέντρα του Ριμπερί. Η Μπάγερν συνέχισε το σόου της στο 48' με τον Γκόμεζ να σημειώνει χατ-τρικ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρόμπεν, ενώ στο 58' ο Ριμπερί με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 7-0. Οι Βαυαροί είχαν ευκαιρία και για όγδοο γκολ στο 54 όμως η κεφαλιά του Μπατστούμπερ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ η «Χόφε» σημείωσε το γκολ της τιμής στο 85' με αυτογκόλ του Λουίς Γκουστάβο μετά από σουτ του Μπάμπελ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιούπ Χάινκες έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ σε σκορ ημιχρόνου, το οποίο κατέχει η Γκλάντμπαχ από την σεζόν 1977-1978 που κέρδισε με 12-0 την Ντόρτμουντ (6-0 το πρώτο ημίχρονο) με τον τεχνικό της Μπάγερν να σημειώνει χατ-τρικ στα σαράντα πέντε λεπτά και πέντε γκολ συνολικά σαν παίκτης της Γκλάντμπαχ, ενώ τότε προπονητής στην Ντόρτμουντ ήταν ο Ότο Ρεχάγκελ.
ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.: Νόιερ, Αλάμπα, Μπατστούμπερ, Μπόατενγκ (46' Τίμοστσουκ), Λαμ, Κρόος, Λουίς Γκουστάβο, Ριμπερί, Ρόμπεν, Μίλερ (62' Σβαινστάϊγκερ), Γκόμεζ (58' Όλιτς).
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Στάρκε, Μπρααφλχάιντ, Κόμπερ, Βέστεργκααρντ, Τζόνσον, Ρούντι, Βάις (87' Κάιζερ), Γουίλιαμς, Μπάμπελ, Βούκσεβιτς (87' Μ' Μπαλά), Φιρμίνιο (62' Βίιζερ).
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: 0-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Μπορούσια Παρκ Στάντιον»
Νέα βαθμολογική απώλεια είχε για Τρίτη σερί αγωνιστική η Γκλάντμπαχ, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Φράϊμπουργκ στο «Μπορούσια Παρ Στάντιον», μένοντας στους σαράντα οκτώ βαθμούς. Τα «πουλάρια» απείλησαν στο 28' και το 37' με τον Ρόις να σουτάρει άου από την μικρή περιοχή, ενώ στο 66' ο Χάνκε πλάσαρε πάνω στον Μπάουμαν μετά από μπαλιά του Αράνγκο. Έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Τεν Στέγκεν, Γιάντσκε, Στράνζλ, Ντάντε, Νταμς, Νορτβίντ, Νοιστάντερ, Βεντ (71' Ρινγκ), Αράνγκο, Χάνκε (66' Ντε Καμάργκο), Ρόις.
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σονγκ, Γκίντερ, Ντιαγκνέ, Μούντζα (79' Γέντρικσεν), Φλουμ (73' Σούστερ), Μακιαντί, Σμίντ, Καλιγκιούρι, Ρόζεναλ (82' Σαντινί), Φράϊς.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 3-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Βολφσβάγκεν
Keywords
Τυχαία Θέματα