Την «πλήρωσε» η Κολωνία

18:40 22/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA-10η Αγωνιστική

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Ράιν Νέκαρ Αρίνα»

Στην 5η θέση σκαρφάλωσε η Χοφενχάϊμ, αφού νίκησε με 1-0 την Γκλάντμπαχ στην «Ράιν Νέκαρ Αρίνα» φθάνοντας τους δεκαέξι βαθμούς, ενώ τα «πουλάρια» έμειναν στους δεκαεπτά βαθμούς. Η Χοφενχάϊμ απείλησε στο 12' με τον Μπάμπελ να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 19' «άγγιξε» το 1-0 όταν ο Φιρμίνιο τροφοδότησε τον Ιμπίσεβιτς που πλάσαρε

τον Φον Στέγκεν αλλά ο Στράντζλ απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Η Γκλάντμπαχ απάντησε στο 25' όταν ο Χερμάν πάσαρε στον Χάνκε που σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή, ενώ στο 32' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Φιρμίνιο σέντραρε από τα δεξιά για τον Μπάμπελ, ο οποίος με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Φον Στέγκεν. Η Χοφενχάϊμ ήταν άτυχη και στο 53' αφού το σουτ του Σίγκιουρτσον από την μικρή περιοχή «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων. Η «Χόφε» πήρε προβάδισμα στο 56' όταν ο Τζόνσον πάσαρε στον Ιμπίσεβιτς, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Φον Στέγκεν. Η Γκάντμπαχ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 78', όμως το πλασέ του Ράους ήταν άστοχο και το 1-0 παρέμεινε.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Χάας, Μπεκ, Βορσά, Κόμπερ, Μπρααφλχάιντ, Γουίλιαμς, Σίγκουρτσον, Τζόνσον (68' Μουσονγκά), Φιρμίνιο (77' Ομπάσι), Μπάμπελ, Ιμπίσεβιτς (88' Βέστενγκααρντ).

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Φον Στέγκεν, Γιάντσκε, Στράντζλ, Ντάντε, Βεντ, Νορτβίντ (76' Κινγκ), Νοιστάντερ, Χερμάν (76' Μαρξ), Αράνγκο, Ράους, Χάνκε (83' Ουτσού).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΚΟΛΩΝΙΑ: 5-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Σίγκναλ Ιντρούνα Παρκ»

Στην 2η θέση της Bundesliga ανέβηκε η Ντόρτμουντ, αφού επικράτησε με 5-0 της Κολωνίας στο «Σίγκναλ Ιντρούνα Παρκ» για την 10η Αγωνιστική, φθάνοντας τους δεκαεννέα βαθμούς. Η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ στο 7' όταν ο Χούμελς πάσαρε στον Γκροσρόις που τροφοδότησε τον Καγκάβα, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ρένσινγκ. Η Ντόρτμουντ «ζευγάρωσε» τα τέρματα της στο 25' όταν Καγκάβα, Λεβαντόφσκι και Μπέντερ έπαιξαν το «τρίγωνο» και ο Μπέντερ πάσαρε στον Σμέχλερ, ο οποίος με δεξί σουτ από τα 15 μέτρα έκανε το 2-0. Οι περσινοί πρωταθλητές «κλείδωσαν» την νίκη στο 44' όταν ο Μπέντερ με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Λεφαντόφσκι, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ρένσινγκ για τρίτη φορά. Η Ντόρτμουντ έκανε το 4-0 στο 50' με δεξί σουτ του Λεφαντόφσκι από την μικρή περιοχή, ενώ στο 66' ο Κελ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σμέχλερ από τα αριστερά διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Φαιτενφέλερ, Πίζτσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέχλερ, Κελ, Μπέντερ (57' Λάιτνερ), Γκέτσε (46' Μπλατσικόφσκι), Καγκάβα (71' Γκουντογκάν), Γκροσρόις, Λεβαντόφσκι.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Ρένσινγκ, Ρίχτερ, Τζεμάλ, Σερένο, Έϊγκλερ, Μάτουστσουκ, Γιάγιαλο (71' Πετζονί), Τσιχί, (58' Κλέμενς) Λάνινγκ, Πέζτσκο (46' Ρόσι), Ποντόλσκι.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: «Ίζι Κρέντιτ Στάντιον»

Στην 3η θέση έμεινε η Στουτγάρδη, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Νυρεμβέργ

Keywords
Τυχαία Θέματα