Την Τετάρτη η αναχώρηση

17:13 25/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η εθνική ομάδα που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ, αναχωρεί την Τετάρτη (27/2) για τη Σουηδία. Τα μέλη της αποστολής που διαμένουν στην Αθήνα, καλούνται να βρίσκονται στις 08.00 στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η αποστολή θα ταξιδέψει με Turkish μέσω Κωνσταντινούπολης και θα επιστρέψει

στην Ελλάδα την Δευτέρα. Οι αθλητές Κώστας Μπανιώτης, Κώστας Δουβαλίδης, ο προπονητής Γιώργος Τσούγκος και ο φυσιοθεραπευτής Θοδωρής Βλαχόπουλος θα πετάξουν το πρωί της Τετάρτης από Θεσσαλονίκη για Αθήνα, προκειμένου να πλαισιωθούν με την υπόλοιπη αποστολή.

Στη Σουηδία θα ταξιδέψει απευθείας από τη Γαλλία, ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος την Κυριακή αγωνίστηκε σε μίτινγκ στην πόλη Μετς, ενώ την Πέμπτη θα φτάσει στο Γκέτεμποργκ η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ζει στις ΗΠΑ.

Την Πέμπτη θα αναχωρήσουν για Γκέτεμποργκ ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Δημάκος.


Τα μέλη της αποστολής καλούνται να παραλάβουν τον εξοπλισμό τους από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ, αύριο Τρίτη από τις 13.00 έως τις 15.00.

Η αποστολή

Άνδρες

Ανδρέας Δημητράκης (ΑΟ Λασιθίου) 1.500 μ.

Κώστας Δουβαλίδης (ΣΚΑ Δράμας) 60 μ. εμπ.

Κώστας Φιλιππίδης (ΠΓΣ) επί κοντώ

Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομ.) ύψος

Αντώνης Μάστορας (Ηρακλής) ύψος

Λούης Τσάτουμας (Μεσσηνιακός) μήκος

Γιώργος Τσάκωνας (ΣΑΣ Σκάλας) μήκος

Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) τριπλούν

Γυναίκες

Νικόλ Κυριακοπούλου (ΑΓΕΣ Καμειρός) επί κοντώ

Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) επί κοντώ

Στέλλα Λεδάκη (Ελ. Βενιζέλος) επί κοντώ

Νίκη Πανέττα (ΑΟ Μεγάρων) τριπλούν

Προπονητές: Δημήτρης Ευαγγελόπουλος (εθνικός προπονητής), Γιώργος Τσούγκος, Δημήτρης Κυττέας, Μανώλης Καραγιάννης, Φρανσουά Ντοφέν Δημήτρης Χατζόπουλος

Φυσιοθεραπευτές: Γιάννης Δεφίγκος, Θοδωρής Βλαχόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα