Ευτυχώς μπροστά βγάζει φωτιές…

15:03 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 3-2
Γήπεδο: Καμπ Νου

Μπροστά βγάζει φωτιές και πίσω μπάζει νερά... ο Λόγος για την Μπαρτσελόνα, που κέρδισε μεν με 3-2 τη Βιγιαρεάλ αλλά αμυντικά, χάνει...

Η Βιγιαρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 30ο λεπτό αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα κι άνοιξε το σκορ με τον Τσερίσεφ. Στο 43ο λεπτό ο Μπράβο είπε όχι σε κεφαλιά του Βιέτο και στις καθυστερήσεις του πρώτου

μέρους ο Νεϊμάρ έφερε στα ίσα τα σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 51ο λεπτό ο Βιέτο έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση της Μπαρτσελόνα, διά ποδός, Ραφίνια, ο οποίος έκανε το 2-2. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Βιγιαρεάλ, στο 55ο λεπτό δέχτηκε και το 3-2. Ο Σουάρες έκοψε από αριστερά κι έδωσε στον Μέσι, που με πανέμορφο σουτ, έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπαρτσελόνα. Στο 64' ακυρώθηκε γκολ του Ρουίθ και στην επόμενη φάση η Μπαρτσελόνα έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία με τους Νεϊμάρ και Σουάρες.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ραφίνια (87' Ράκιτιτς), Μπούσκετς (71' Ματιέ), Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες (78' Πέδρο), Νεϊμάρ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Μουσάτσιο, Μάριο, Ρουίθ, Κόστα, Τσερίσεφ, Μπρούνο, Πίνα (76' Τριγκέρος), Ντος Σάντος (85' Γκόμες), Τζιοβάνι ντος Σάντος (89' Ούτσε), Βιέτο.

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 3-2
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν

Λύτρωση στο 88' για τη Σεβίλλη που κέρδισε με 3-2 την Εσπανιόλ.

Η Εσπανιόλ πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά και στο 15' κέρδισε πέναλτι, με τον Στουάνι να κάνει το 1-0. Ωστόσο η Σεβίλλη ανέβασε στροφές στη συνέχεια και στο 27ο λεπτό έφερε στα ίσα το σκορ με το απίστευτο γκολ του Φιγκέιρας από το κέντρο σχεδόν. Μάλιστα στο 35ο λεπτό ο Βιτόλο έφερε τούμπα το ματς για τη Σεβίλλη, ενώ στο 41' ο Κασίγια έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και είχε την κόκκινη κάρτα.

Η Σεβίλλη πίεσε στην επανάληψη και στο 65' όπως και στο 67' είχε δοκάρια, αλλά στο 77' πλήρωσε την αστοχία της, καθώς ο Σάντσεθ έκανε τα 2-2. Και τελικά στ 8ο λεπτό ο Άσπας έδωσε τη λύση και χάρισε τη νίκη στη Σεβίλλη με 3-2.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο (46' Ρίκο), Φιγκέιρας, Αρίμπας, Κολόντζιεστσακ, Ναβάρο, Ιμπόρα, Καρίθο, Βιδάλ, Μπανέγα (80' Μπάκα), Βιτόλο (78' Σουάρεθ), Άσπας.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Κολότο, Λόπεθ, Μορένο (33' Άλβαρο Γκονζάλες), Φουέντες, Κάνιας, Αμπραχάμ, Σάντσεθ, Μοντάνιες (46' Γκαρθία), Στουάνι, Σεβίγια (43' Πάου Λόπεθ).

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 1-0
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέος

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Αλμερία που κέρδισε με 1-0 τη Χετάφε και ξεκόλλησε απ' τον πάτο της βαθμολογίας.

Στο 8ο λεπτό η Αλμερία ζήτησε δικαίως πέναλτι σε ανατροπή του Έντγκαρ από τον Αρόγιο και στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ντος Σάντος. Η Αλμερία συνέχισε να πιέζει και τελικά στο 44ο λεπτό ο Έντγκαρ έκανε το 1-0.

Στο 49ο λεπτό, ο Κοδίνα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Έντγκαρ, ενώ στο 57 ακυρώθηκε καθαρό γκολ της Αλμερία. Μάλιστα στο 63ο λεπτό η Χετάφε έχασε τον Εσκουδέρο με κόκκινη κάρτα, αλλά στο 82' αποβλήθηκε και ο Χέμεντ της Αλμερία.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ζουλιάν, Ντουμπαρμπιέ, Ντος Σάντος, Μίτσελ, Τρουχίγιο, Σοριάνο, Κορόνα (74' Βέλεζ), Βέρθα, Έντγκαρ (86' Ρομέρα), Χέμεντ, Ουέλιγκτον (89' Εσπινόσα).

ΧΕΤΑΦΕ: Κοδίνα, Νάλδο, Αρόγιο (84' Έμι), Εσκουδέρο, Βελάσκες, Ροντρίγκες, Κάστρο, Σαράμπια (69' Λάγο), Σαμίρ, Χινεστρόθα (60' Λεόν), Άλβαρο

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: CIUDAD DE VALENCIA

Μετά από επτά αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε το "τρίποντο" επικρατώντας στη Βαλένθια της Λεβάντε με 2-0. Πρωταγωνιστής ο Αντούριθ που πέτυχε και τα δυο γκολ.
Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 12ο λεπτό έχασε σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Μουνιάιν σημάδεψε το δοκάρι.
Τελικά το γκολ ήρθε πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Ντε Μάρκος να βγάζει την μπαλιά στον Αντούριθ και εκείνος με ωραία προσπάθεια να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ για το 0-1.
Η καλύτερη στιγμή της Λεβάντε να ισοφαρίσει ήταν στο 75ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ιραϊθόθ, σταμάτησε δυο φορές στην ίδια φάση τους γηπεδούχους, πρώτα τον Γκαρσία και μετά τον Σουμέτρα.
Η Μπιλμπάο "καθάρισε" το παιχνίδι στις καθυστερήσεις με τον Αντούριθ να διπλασιάζει τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του για το τελικό 0-2.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Μαρίνο, Βύντρα, Μοράλες, Χουανφράν, Αντούα, Σουμέτρα, Κασάντεσους, Ίβανσιτς (57' Ούτσε), Σιμάο (46' Ντιόπ), Καμαράσα, Μπαράλ (72' Ρούμπεν Γκαρσία)
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα (91' Ετσέιτα), Λαπόρτ, Γκουρπέγκι, Μπαλενθιάγκα, Ιτουράσπε, Ντε Μάρκος, Ρίκο, Μουνιάιν (78' Σαν Χοσέ), Λόπεθ (46' Σουσαέτα), Αντούριθ

Keywords
Τυχαία Θέματα