«Τις διαπραγματεύσεις τις κάνει ο Τσιάρτας»

21:57 28/6/2012 - Πηγή: AEK365

Το aek365 σας αποκάλυψε νωρίτερα ότι υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ και του Βαγγέλη Μόρα, όπως και ότι την επαφή με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό έκανε ο Χρήστος Κωστής (είναι φίλοι με τον παίκτη και για καιρό συγκάτοικοι στο ίδιο δωμάτιο όταν έπαιζαν στην ΑΕΚ). Ο νέος Γενικός Αρχηγός της Ένωσης θέλοντας να αποσαφηνίσει τους ρόλους της «ομάδας Μαύρου» στην νέα τάξη πραγμάτων προέβη σε διευκρινιστική

δήλωση στο aek365 και μέσω της δήλωσης του αυτής ξεκαθάρισε ότι τις διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές (όπως και στην περίπτωση του Μόρα) κάνει ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος είναι και ο αρμόδιος για αυτά τα θέματα.

Ο Κωστής μιλώντας στο aek365 τόνισε χαρακτηριστικά για τον τομέα των μεταγραφών στην ΑΕΚ και την υπόθεση Μόρα «Εκτιμώ πολύ τον ποδοσφαιριστή Μόρα και τον σέβομαι και ως άνθρωπο, αφού είναι φίλος μου και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Έχουμε μιλήσει με τον Βαγγέλη, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την μεταγραφή του στην ΑΕΚ διαπραγματεύεται ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, του οποίου και είναι αρμοδιότητα οι μεταγραφές και οι τελικές συζητήσεις για να έρθουν παίκτες. Εγώ δεν εμπλέκομαι καθόλου σε διαπραγματεύσεις. Ο Βασίλης τα χειρίζεται αυτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα