Το FBI σκότωσε γνωστό τον βομβιστή της Βοστώνης

19:09 22/5/2013 - Πηγή: AEK365

Νεκρός από τα πυρά ενός πράκτορα του FBI έπεσε ένας 27χρονος, ο οποίος -σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του- γνώριζε έναν από τους υπόπτους της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη.

Σύμφωνα με το NBC, ο ύποπτος Ιμπραήμ Τοντάσεφ από το Ορλάντο ανακρινόταν και ήταν αρχικά συνεργάσιμος, όμως πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε αφού επιτέθηκε στον πράκτορα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και το FBI, λέγοντας ότι ο νεαρός έδειξε

βίαιη συμπεριφορά απέναντι στον πράκτορα που τον ανέκρινε.

«Ο πράκτορας απάντησε με τη χρήση θανάσιμων πυρών, δρώντας μετά από την επίθεση του υπόπτου. Ο ύποπτος έχασε τη ζωή του και ο πράκτορας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν είναι μοιραία για τη ζωή του.»

Ο 27χρονος είχε συλληφθεί στις αρχές Μαΐου, κατηγορούμενος για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών σε άλλο άτομο, στη διάρκεια λογομαχίας.

Ο φίλος του, όμως, υποστήριξε ότι ο 27χρονος Τοντάσεφ γνώριζε τον Ταμερλάν Τσαρνάεφ, καθώς και οι δύο ασκούνταν στις πολεμικές τέχνες.

Ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ σκοτώθηκε στη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών, ενώ ο 19χρονος αδελφός του Τζοχάρ διέφυγε για να εντοπιστεί τελικώς κρυμμένος σε μία βάρκα στην αυλή μιας κατοικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα