Το Facebook διέγραψε τις φωτογραφίες με τα σκοτωμένα ζώα (ΦΩΤΟ)

20:00 8/7/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες νεκρών άγριων ζώων που ανέβαζε η νεαρή Κένταλ Τζόουνς και είχε σκοτώσει η ίδια, το Facebook προχώρησε σε διαγραφή όλων των επίμαχων φωτογραφιών με τα νεκρά ζώα και την κοπέλα να ποζάρει δίπλα τους και πλέον στο προφίλ της υπάρχουν μόνο εκείνες που τη δείχνουν με τα όπλα της.

Η ανακοίνωση που ακολούθησε από το τεχνικό τμήμα του Facebook ανέφερε πως οι υπηρεσίες του

εξέτασαν προσεχτικά το περιεχόμενο και το έκριναν ακατάλληλο μιας και παραβίαζε τους όρους περιεχομένου. Μεταξύ άλλων αναφερόταν πως το υλικό το οποίο προωθεί την κακοποίηση ζώων ή το κυνήγι ειδών που τελούν υπό εξαφάνιση ήταν ενάντια στους κανονισμούς και πως το περιεχόμενο απομακρύνθηκε.

Όλο αυτόν τον καιρό η Τζόουνς είχε προκαλέσει την οργή των φιλόζωων χρηστών του διαδικτύου, είχε δεχθεί απειλές για τη ζωή της, ενώ δημιουργήθηκαν σελίδες που απαιτούσαν τη διαγραφή της σελίδας της. Πάντως όλον αυτό τον καιρί η ίδια δεν έδειχνε στιγμή να μετανιώνει και υπερασπιζόταν τον εαυτό της έως την τελευταία στιγμή. Μάλιστα υπήρξαν και πολλοί που όχι την υποστήριξαν, αλλά στο πρόσωπό της έβλεπαν μια ταλαντούχα όμορφη κυνηγό με σπάνια τρόπαια. Ενδεικτικό είναι πως η σελίδα της είχε λίγο παραπάνω από 10.000 followers πριν τη δημοσιότητα, ενώ τώρα μετράει πάνω από 470.000.

Σχετικά με την εξέλιξη από πλευράς Facebook η ίδια αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press που την προσέγγισε. Το μόνο που έκανε ήταν να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ της με νέες που τη δείχνουν με το τόξο της!

Keywords
Τυχαία Θέματα